Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Farmand og moderne stofbleer

Farmand og moderne stofbleer

Det buldrer og brager! Støv fra gipsplader og larmen fra skruemaskinen fylder rummet! Det er min mand der er ved at renovere vores soveværelse. Han var egentligt meget åben for idéen om at bruge moderne stofbleer, da jeg som gravid foreslog at vi skulle prøve det. Jeg ved at han er den eneste i hans venne-gruppe, som har stiftet bekendtskab med moderne stofbleer og jeg VED at mange at vennerne har set en smule skeptiske ud, når han har fortalt dem om min lille idé. Men gad vide hvad han selv har haft af tanker dengang og nu? Jeg besluttede mig for at spørge – og så lige i mens han bakser med gipspladerne (Han elsker 10 spørgsmål til professoren – særligt når han er i gang med noget andet – NOT) 😉

Nå, men her kommer et par tanker fra en far, som har en del erfaring med moderne stofbleer.

Hvad var din første tanke, da jeg foreslog at vi skulle bruge moderne stofbleer?

“Kan jeg vinde noget? Ej. Jamen jeg havde faktisk ikke noget at sige til det. Ideen var jo god nok.”

 

Kunne du se nogle udfordringer ved at bruge moderne stofbleer?

“Næh, altså vi fik jo hurtigt regnet ud at det i hvert fald ikke var dyrere end at bruge engangsbleer.”

 

Var du nervøs for om vi kunne få det til at fungere?

“Nej. Jeg var mere nervøs for om vi blev trætte af det. Det var nok det jeg tænkte mest på. I forhold til at skulle vaske og om det var for besværligt. Særligt når man nu er førstegangsforældre.”

 

Er du blevet positivt overrasket over noget i forbindelse med de moderne stofbleer?

“Ja! At hun ikke har haft rød numse.”

Hvad sagde dine venner til at vi ville bruge moderne stofbleer?

“De synes at det var åndssvagt. Hvad så når baby skider?. Lortebleerne var deres største bekymring. Jeg fik et par kommentarer med på vejen som for eksempel ‘bare vent til hun skider første gang’.”

 

Har du nogle negative oplevelser med de moderne stofbleer?

“øøhm. Det tror jeg først kommer når hun skal passes ude. Der er jo ingen af vores forældre, som er vokset op med moderne stofbleer. Jeg tænker måske mere praktisk – altså hvis det skulle være nemt for alle. Jeg kan måske være nervøs for om andre kan finde ud af at bruge dem.”

 

Hvis du skulle give nogle gode råd videre til en anden mand, hvis kone foreslog moderne stofbleer – hvad ville det så være?

“Bare gør hvad konen siger! Hehe ej men jeg ville klart anbefale at bruge det. Jeg synes at det fungerer rigtig godt. Altså det der med at det er godt for miljøet – det er både og, fordi at vi vasker jo meget. måske mere end en almindelig børnefamilie – tror jeg? Vi vasker jo én maskine hver dag. Og så vores eget tøj ikke.”

 

Hvordan er de at have med på tur?

“Øøhm. Det går da meget godt. Altså man skal jo bare være forberedt. Altså  et godt råd det er måske at købe rigeligt! – Det er måske det vigtigste. Lad vær med at tro at 1o bleer det er nok – for det er det ikke!”

 

Farmand og moderne stofbleer

Spring ud i det!

Som førstegangsforældre er der rigtig mange ubekendte og der er RIGTIG mange nye ting, som man skal sætte sig ind i og ikke mindst tage stilling til. Vi valgte at springe ud i det og prøve de moderne stofbleer og det er vi rigtig glade for at vi gjorde! 

 

Det kan godt synes uoverskueligt, hvis man ikke har prøvet at bruge de moderne stofbleer før. Men med den rette vejledning, kan i altså få en SUPER start på brugen af de moderne stofbleer!  så SPRING UD I DET og søg hjælp og vejledning hvis du har brug for det. – Enten ved at kontakte vores kundeservice eller tage kontakt til os via Facebook eller Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bæredygtigt moderskab

Relaterede artikler

Amning og de dyrebare dråber

Amning og de dyrebare dråber

Amning og de dyrebare dråber Brystets forberedelse til amning Brystet ændrer sig under graviditeten, hvor forberedelsen til amningen allerede starter. Denne udvikling er hormonelt betinget,

Pigmentforandringer i graviditeten

Pigmentforandringer i graviditeten

Pigmentforandringer i graviditeten Pigment-forandringer i graviditeten Pigmentforandringer i huden er et meget normalt fænomen for gravide, da det forekommer hos op til 90 %. Det

Graviditetens informations-overload

Fagpersoner, politikere, forskere og mødre, har så travlt med at guide gravide og nybagte mødre på vej. Det er højst sandsynligt venligt ment, som et forsøg på at skabe gode og sunde familier.

Kvinder og stress

Kvindeliv, jordemoderliv og stress

Fagpersoner, politikere, forskere og mødre, har så travlt med at guide gravide og nybagte mødre på vej. Det er højst sandsynligt venligt ment, som et forsøg på at skabe gode og sunde familier.

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!