Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Moderne stofbleer i pusletasken

Moderne stofbleer i pusletasken

Ét er at bruge moderne stofbleer derhjemme i trygge rammer ved sin velkendte pusleplads, hvor man kan indrettet sig godt og alt er lige ved hånden! Noget andet er når man pludselig skal ud af døren eller på en længere udflugt – og hvordan er det så lige med moderne stofbleer i pusletasken?

Mange spørgsmål kan ramme en i forhold til, hvad man skal have med, når man skal ud af døren med sin baby, og samtidig have moderne stofbleer i pusletasken. Særligt hvis man er lige er startet på at bruge moderne stofbleer eller måske overvejer at starte. Her får du en komplet pakkeliste samt overvejelser du bør gøre dig, når du pakker pusletasken.

Overvejelserne når du pakker pusletasken​

Når du skal pakke din pusletaske inden i skal på tur er der en række spørgsmål og overvejelser, som du kan gøre dig mens du pakker din pusletaske.

 

Hvor længe skal i være væk? Tidsrammen for jeres udflugt er afgående for hvor mange moderne stofbleer og indlæg du bør pakke. Du kender naturligvis din baby bedst og har højst sandsynligt en rigtig god idé om, hvor meget din baby tisser. Måske er du lidt usikker på hvor mange du skal have med i starten, men så tag hellere for mange end for lidt med. I starten pakkede jeg selv en ble til hver time vi skulle være af sted.

 

Skal pusletaske-løsningen være lige så genanvendelig, som den derhjemme?

Der kan være rigtig mange grunde til at man bruge moderne stofbleer. De fleste gør det også af miljømæssige årsager og bruger måske genanvendelige vaskeklude, til at tørre babys numse. Et sådant setup kan man sagtens have med i pusletasken, med en flaske vand og klude, men det er også helt okay at snuppe en pakke engangsservietter. Det allervigtigste er at løsningerne passer til dig og din baby samt jeres omgivelser.

 

Skal jeg have en særlig stor pusletaske? Det korte svar er: nej! De moderne stofbleer bør påvirke ikke dit valg af pusletaske. Vi er alle sammen forskellige. Det er lidt ligesom kvinders håndtasker – nogle kvinder har en kæmpe håndtaske, fordi de vil have ALT lige ved hånden, mens andre (inklusiv mig selv) aldrig rigtig har haft en fast håndtaske. Pointen er at du blot skal vælge den pusletaske, som matcher du og din babys behov – uden at tænke på om den skal kunne noget særligt i forhold til de moderne stofbleer.

Pakkelisten:

  • – Moderne stofbleer / Covers
  • – Indlæg
  • – Wetbag
  • – Blepapir
  • – Affaldspose til blepapir
  • – Vaskeklude + vandflaske (eller vådservietter) 
  • – To almindelige stofbleer
  • – Et ekstra sæt tøj
  • – Naturpudder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bæredygtigt moderskab

Relaterede artikler

Amning og de dyrebare dråber

Amning og de dyrebare dråber

Amning og de dyrebare dråber Brystets forberedelse til amning Brystet ændrer sig under graviditeten, hvor forberedelsen til amningen allerede starter. Denne udvikling er hormonelt betinget,

Pigmentforandringer i graviditeten

Pigmentforandringer i graviditeten

Pigmentforandringer i graviditeten Pigment-forandringer i graviditeten Pigmentforandringer i huden er et meget normalt fænomen for gravide, da det forekommer hos op til 90 %. Det

Graviditetens informations-overload

Fagpersoner, politikere, forskere og mødre, har så travlt med at guide gravide og nybagte mødre på vej. Det er højst sandsynligt venligt ment, som et forsøg på at skabe gode og sunde familier.

Kvinder og stress

Kvindeliv, jordemoderliv og stress

Fagpersoner, politikere, forskere og mødre, har så travlt med at guide gravide og nybagte mødre på vej. Det er højst sandsynligt venligt ment, som et forsøg på at skabe gode og sunde familier.

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!