Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Blümchen Booster

Øg dine bleers sugeevne med Boosteren fra Blümchen. Brug boosteren til natbleen eller til hvis din baby tager en lang middagslur. Boosteren er fremstillet i den blødeste blanding af bomuld og bambus.

En pakke indeholder 5 stk.

Måler 13 x 32 cm.

Original price was: 19 kr..Current price is: 13 kr..

Kun 1 tilbage på lager

Beskrivelse

Blümchen Booster

Blümchen Booster er til dig der ønsker at booste dine bleers sugeevne. Boosteren er opbygget af to lag og fremstillet i den blødeste blanding af bomuld og bambus. Boosteren måler 13 x 32 cm og kan foldes efter behov, så den passer til størrelsen på dit ble-cover. Der er 5 stk. i hver pakke.

Anvendelse

Boosteren kan bruges til at booste din bles sugeevne, ved at placere boosteren under indlægget i bleen. Det er helt ideelt til nat-bleen eller hvis din baby tager en lang middagslur.

Når den er brugt smides den i en wetbag, sammen med andre brugte blecovers, indlæg og prefolds, indtil det er tid til at vaske.

Er du i tvivl om hvordan du helt præcis skal bruge boosteren og hvornår? Eller er du usikker på hvordan de forskellige moderne stofble-systemer fungerer, så læs vores blogindlæg om emnet her.

Vaskeanvisning

Boosteren bør vaskes inden den tages i brug og suger bedst efter et par vask. Du kan med fordel lægge den i blød i koldt vand i 12-24 timer inden du vasker den første gang, da det vil optimere dens sugeevne. Bemærk at boosteren kan krybe efter første vask.

Boosteren kan tørretumbles, men hvis du har mulighed for det, vil vi anbefale at du så vidt muligt hænger dem til tørre. Det er nemlig noget mere miljøvenligt.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blümchen Booster”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!