Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

ImseVimse Natbind

Perfekt til natten og de første par dage med kraftig blødning. Stofbindet er fremstillet i den blødeste økologiske bomuld og er med 1 lag PUL, som sikre mod lækage. Stofbindet måler 33 x 8,5 cm og lukkes og åbnes med en trykknap.

Pakken indeholder 3 styks.

Original price was: 169 kr..Current price is: 139 kr..

Beskrivelse

ImseVimse Natbind

ImseVimse Natbind er perfekt til kraftige blødninger og specielt til natten. Natbindet er fremstillet i 100% økologisk bomuld og er med et lag PUL (PolyUrethan Laminat), som sikre at fugt ikke trænger igennem bindet og ud på tøjet. Denne pakke indeholder 3 skønne natbind og fås i to forskellige farver – en natur og en variant i sort.

Har du brug for stofbind i andre størrelser eller trusseindlæg, så se vores andre stofbind fra ImseVimse, Blümchen og WeeCare.

Stofbindets mål: 33 x 8,5 cm

Anvendelse

Natbindet er helt ideelt at benytte, som natbind eller til de første dage med kraftig blødning. Bindet lægges i trusserne og lukkes på ydersiden med en lille trykknap. Når du synes at det er tid til at skifte til et nyt og friskt bind, så lægger du blot det brugte i en wetbag eller anden form for ‘pose’. Det er vigtigt at det forbliver fugtigt indtil det skal vaskes.

TIP: Vi anbefaler at du anskaffer dig en wetbag, som du kan have på badeværelset derhjemme. Og en mindre wetbag, som du kan have med dig, når du skal ud ad døren. Der findes for eksempel mini wetbags, med to rum, så du i det ene kan have rene bind og bruge det andet til brugte.

Vaskeanvisning

Natbindet kan vaskes på 60 grader og tørretumbles på lav temperatur. Vi anbefaler at man lufttørrer binden, da det er mere miljøvenligt.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Farve

Black, Natural

Produktets størrelse

33 x 8,5 cm

Materialer

100% Økologisk bomuld + 1 lag PUL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ImseVimse Natbind”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!