Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

LastObject LastTissue

Puds næsen med god samvittighed! Drop dine engangs-lommertørklæder og køb LastTissue! Servietterne er genanvendelige og kan bruges mindst 520 gange hver. Denne pakke indeholder 6 servietter og et etui, som er lavet er fødevaregodkendt silikone.

 

Original price was: 153 kr..Current price is: 91 kr..

Kun 1 tilbage på lager

Beskrivelse

LastObject LastTissue

LastObject LastTissue er en kombination af de velkendte små pakker med engangs-lommertørklæder og så den gode gamle variant af stof! Den lille og fikse opbevaring fra engangs-lommetørklæderne og en serviet, som er fremstillet i et mere miljøvenligt alternativ til papir. De fine servietter er fremstillet af økologisk bomuld, som faktisk bruger 3 gange så lidt energi at fremstille – frem for almindelige af papir. Det fine etui er fremstillet af fødevaregodkendt silikone, som er langt bedre for eksempelvis havet end plastik.

Denne pakke indeholder etui og 6 servietter i økologisk bomuld.

Anvendelse

LastObject LastTissue er testet til at kunne bruges mindst 520 gange per serviet. Du kan faktisk forlænge levetiden for hver enkel serviet, ved at vaske dem i en vaskepose. Når du skal tage dine LastTissue i brug, så tænk på dem som de engangs-lommertørklæder, som du sikkert kender, og brug dem lige sådan. Etuiet er indrettet med et lille ekstra rum, hvor du ligger de brugte servietter i. På den måde er rene og beskidte servietter altid adskildt.

Vaskeanvisning

Når du vasker dine servietter bør du vaske dem på 40-60 grader – uden skyllemiddel. Husk at folde alle servietterne helt ud, inden du smider dem i vaskemaskinen. Servietterne kan med fordel vaskes i en vaskepose. Se evt. LastObjects egen vaskepose, LastObject Laundry Bag, som er bæredygtig og lavet af 100 % økologisk bomuld.

Når du har vasket dine servietter, skal du huske at rengøre dit etui, inden du putter de rene tilbage. Etuiet kan rengøres i opvaskemaskinen.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Materialer

Servietter: 100% Økologisk bomuld, Etui: 100% fødevaregodkendt silikone

Pakkens indhold

6 servietter i økologisk bomuld, 1 Etui

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LastObject LastTissue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!