Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Purely Professional Protection 2

Varmebeskyttende spray, som beskytter håret mod varme fra føntørrer, glattejern og krøllejern, men indeholder også et naturligt UV-filter, som beskytter håret mod solens stråler. Beskytter håret mod varmepåvirkning på op til 220 grader.

Beskytter og forebygger mod udtørring af håret, samt hårskader.

Den er vandbaseret og kan bruges til alle hårtyper, i både tørt og vådt hår, hvor den kan bruges flere gange dagligt uden at fedte og tynge håret.

250 ml.

Original price was: 165 kr..Current price is: 99 kr..

Ikke på lager

Beskrivelse

Purely Professional Protection 2

Purely Professional Protection 2 er en varmebeskyttende spray, som beskytter håret mod varme fra føntørrer, glattejern og krøllejern, som ellers kan være rigtig hårdt for håret. Derudover indeholder den også et UV-filter, som gør den i stand til at beskytte håret effektivt overfor solens stråler. Solfiltret har en dokumenteret beskyttende effekt og så er det endda et naturligt solfilter, da det er udvundet af solsikkefrøolie.

Hår der udsættes for varme fra fx føntørrer, kan have svært ved at modstå den høje varme, hvorfor det kan blive porøst og tørt. Den kan få håret til at blive kruset og knække.

Protection 2 beskytter håret mod varmepåvirkning på op til 220 grader. Den er vandbaseret og kan derfor bruges flere gange dagligt uden at fedte og tynge håret.

Har jeg varmeskadet hår?

Tydelige tegn på at dit hår er varmeskadet, er hvis dit hår føles tørt og har mistet sin glans. Hvis det er kruset og filtret med spaltede eller knækkede spidser. Måske oplever du en eller flere af disse tegn på varmeskader, men der er heldigvis noget at gøre for at ændre på det.

Anvendelse

Protection 2 kan anvendes til alle hårtyper i både tørt og vådt hår. Protection 2 kan anvendes flere gange dagligt, endda uden at tynge håret, da den er vandbaseret. Den er både velegnet til varmebeskyttelse fra føntørrer, glattejern, krøllejern og solens stråler. Da den beskytter håret mod varme er den også med til at forebygge hårskader og tørt hår.

Protection 2 sprayes i håret i både vådt og tørt hår, derfor kan det hurtigt klares inden styling. Det kan gentages flere gange dagligt ved behov.

Hvis du allerede oplever problemer med tørt og skadet hår, kan vi anbefale at du kombinerer Protection 2 med Purely Professional Treatment 1 og Purely Professional Oil 1, da de har gode plejende og beskyttende egenskaber for håret.

Protection 2 som varmebeskyttelse til glattejer, krøllejern og føntørrer

Da glattejern og krøllejern opnår meget høje temperaturer, er det vigtigt at beskytte håret mod varmen, så det ikke tørrer ud eller laver varmeskader på hårståene.

Der er både fordele og ulemper ved at føntørre dit hår. Hvis man lufttørrer sit hår er der nemlig risiko for at der dannes skæl eller svamp i hovedbunden. Den risiko minimerer man ved at føntørre håret, men føntørring er også hårdt for håret, lige som med krøllejern og glattejern. Derfor er varmebeskyttelsen vigtigt for at holde dit hår sundt og smukt.

Protection 2 giver håret en virkelig god beskyttelse mod varmen. Den er vandbaseret i modsætning til mange andre varmebeskyttende spray, som er baseret på alkohol, som har en udtørrende effekt på håret. I og med at den er baseret på vand, så har det den fordel at det ikke udtørrer håret og samtidig ikke fedter eller tynger håret.

Beskyt håret mod solens stråler

Det er ikke kun vores hud der kan tage skade af solens stråler, det kan vores hår også. Solens stråler kan nemlig ligesom føntørrer og glattejern udtørrer håret og beskadige det. Purely Professional har derfor udviklet Protection 2, så den også indeholder et naturligt solfilter udvundet af solsikkefrøolie. Solfiltret har en dokumenteret solbeskyttende effekt.

Purely Professional har faktisk tilføjet varmebeskyttende filtre til flere af deres produkter bl.a. Purely Professional Styling Lotion 1 og Purely Professional Styling Mousse 1, men for optimal varmebeskyttelse er det altid en god ide at bruge Protection 2 ved brug af føntørrer, glattejern eller krøllejern. Hvis det er muligt så brug varme styling-redskaber så lidt som muligt og på så lav temperatur som muligt. 

Tænk ikke på uønsket kemi

Protection 2 er testet af Forbrugerrådet Tænk Kemi, hvor det har fået bedømmelsen A-kolbe og er derfor uden uønsket kemi.

Ingredienser

  • Aqua – Vand, demineraliseret
  • Sodium laneth-40 maleate / styrene sulfonate copolymer – Varmebeskyttende polymer. Beskytter håret op til 220C og gør det letter at rede ud
  • Helianthus annuus (sunflower) seed extract – Solsikkefrøolie. Naturligt UVA beskyttelse af håret
  • Glycerin – Blødgør og giver fugt til både hud og hår. Bionedbrydelig
  • Potassium sorbate – Konservering
  • Sodium benzoate – Naturligt forekommende konserveringsmiddel. Bionedbrydelig
  • Phenoxyethanol – Konservering
  • Citric acid – Citronsyre. pH regulerende. Bionedbrydelig

Yderligere information

Vægt 0,22 kg
Ingredienser

Aqua: Vand, demineraliseret
Sodium laneth-40 maleate / styrene sulfonate copolymer: Varmebeskyttende polymer. Beskytter håret op til 220C og gør det letter at rede ud
Helianthus annuus (sunflower) seed extract: Solsikkefrøolie. Naturligt UVA beskyttelse af håret
Glycerin: Blødgør og giver fugt til både hud og hår. Bionedbrydelig
Potassium sorbate: Konservering
Sodium benzoate: Naturligt forekommende konserveringsmiddel. Bionedbrydelig
Phenoxyethanol: Konservering
Citric acid: Citronsyre. pH regulerende. Bionedbrydelig

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Purely Professional Protection 2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!