Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Purely Professional Serum

Ansigtsserum med anti aging effekt, som gør din hud mere smidig og ungdommelig ved at øge produktionen af kollagen og elastin i huden. Den er god til at reparere og forebygge forandringer i huden, ikke mindst aldersrelaterede forandringer.

Serum trænger let ind i huden og så er den også let at fordele i et jævnt lag. Den kan anvendes til alle hudtyper, gerne 1-2 gange dagligt så den både bruges morgen og aften.

Den er fremstillet uden silicone og så er den fri for parfume eller andet uønsket kemi.

30 ml.

Original price was: 399 kr..Current price is: 380 kr..

Kun 2 tilbage på lager

Beskrivelse

Purely Professional Serum

Purely Professional Serum er en ansigtsserum uden parfume, som øger hudens produktion af kollagen og elastin, hvilket gør din hud mere smidig og ungdommelig. Den er oplagt til at forebygge aldersrelaterede forandringer i huden og så er den fremstillet uden silicone.

Man kan ikke undgå at ens udseende, heriblandt også huden, ændre sig i takt med at vi bliver ældre. Blandt andet reduceres produktionen af de gode og virksomme stoffer som fx kollagen og elastin, i takt med at vi bliver ændre, hvilket denne anti aging serum netop tilfører huden. Serummet gør det derfor muligt at mindske og forebygge visse ældningstegn. Serummet reducerer rynker, samt gøre huden mere smidig og stram.

Hvorfor bruge ansigtsserum?

Du undrer dig måske over hvad serum egentlig er og hvårdan man bruger det? Ansigtserum er nemlig ikke det samme som almindelig fugtighedscreme. Det har nemlig noget højrere koncentration af aktivestoffer og ingredienser end en almindelig creme. Serum er mere tyndtflyende, da det består af mindre molekyler, hvilket også er årsagen til at det lettere trænger ind i huden. De aktive stoffer i serummet har derfor også mulighed for at trængere endnu dybere ind i huden, hvilket netop adskiller en serum fra en almindelig creme. Serummets evne til at trænge dybt ind i huden bevirker at det kan reparere skader i huden, som fx solskader, urenheder og linjer. Serum tilfører også fugt til huden, men vi vil dog alligvel anbefale at du også bruger en ansigtscreme som vanligt.

Anvendelse

Da serummet fungerer som en anti aging serum, anbefaler Purely Professional at man starter med at bruge det fra starten eller midten af tyverne, så den tidligt kan være med til at reparere og forebygge skader i huden.

Serum er velegnet til alle hudtyper og kan anvendes 1-2 gange dagligt. Inden du anvender serum, anbefaler vi at du først renser din hud, så den er helt ren. Der kan du fx gøre med en ansigtsrens, se evt. Purely Professional Facial cleanser 1 eller Purely Professional Cleansing Water. Ingredienserne i Serummet trængere lettere igennem huden når den er ren, hvorfor det giver et bedre resultat.

Sådan gør du:

 1. 1-2 dråber Serum fordeles i et jævnt lag på den rene hud i ansigtet, gerne både morgen og aften.
 2. Du må gerne give et par minutter til at trænge ordentlig ind i huden.
 3. Efterfølgende anbefaler vi at du anvender en fugtgivende ansigtscreme fx Purely Professional Night eller Purely Professional Day.

Tænk ikke på uønsket kemi

Purely Professional har tidføjet de bedste og mest effektive ingredienser. Den er fri for parfume, hvorfor den også kan anvendes hvis du har sensitiv hud eller har parfumeallergi. Det er en skånsom serum, uden uønsket kemi.

Forbrugerrådet Tænk Kemi har testet Serum og har givet den bedømmelsen A-kolbe, hvilket er din garanti for et rent og trygt produkt uden uønsket kemi.

Ingredienser

 • Aqua – Vand, demineraliseret
 • Niacinamide / b3 vitamin – Virker beroligende på huden. Kan forbedre udseendet af aldersrelateret pigmenteret og solskadet hud. Reducerer udseendet af rynker og fine linjer.
 • Curcuma longa (turmeric) rhizome extract – Indeholder en række væsentlige mikronæringsstoffer, som er nødvendige for hårets vækst.
 • Hydroxypropyl guar hydroxypropyltri­monium chloride – Konsistensgiver
 • Sodium benzoate – Naturligt forekommende konserveringsmiddel. Bionedbrydelig
 • Pentylene glycol – Binder vand og forbedrer hudens beskyttelse.
 • Phytic acid – Næringsstof som findes i mange grøntsager og korn. Fastholder mineralindholdet i huden.
 • Citric acid – Citronsyre. pH regulerende. Bionedbrydelig

Yderligere information

Vægt 0,03 kg
Ingredienser

Aqua: Vand, demineraliseret
Niacinamide / b3 vitamin: Virker beroligende på huden. Kan forbedre udseendet af aldersrelateret pigmenteret og solskadet hud. Reducerer udseendet af rynker og fine linjer.
Curcuma longa (turmeric) rhizome extract: Indeholder en række væsentlige mikronæringsstoffer, som er nødvendige for hårets vækst.
Hydroxypropyl guar hydroxypropyltri­monium chloride: Konsistensgiver
Sodium benzoate: Naturligt forekommende konserveringsmiddel. Bionedbrydelig
Pentylene glycol: Binder vand og forbedrer hudens beskyttelse.
Phytic acid: Næringsstof som findes i mange grøntsager og korn. Fastholder mineralindholdet i huden.
Citric acid: Citronsyre. pH regulerende. Bionedbrydelig

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Purely Professional Serum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!