Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Blümchen Wetbag Hvid

En praktisk og neutral wetbag med lynlås. Den holder både på lugt og fugt!

Der er plads til 3-5 bleer og er perfekt til at have med på farten.

Hvis du eller baby er helt tosset med skovdyr, så tjek i stedet vores wetbag med skovdyrs print.

Original price was: 85 kr..Current price is: 59 kr..

På lager

Beskrivelse

Blümchen Wetbag Hvid

Blümchen Wetbag Hvid er en neutral og diskret wetbag, som er let at have med på tur. Den er super praktisk til opbevaring af dine beskidte stofbleer og genanvendelige vådservietter. Den er smart at have med på farten, da de beskifte stofbleer let kan opbevares i wetbaggen, uden at du skal bekymre dig for, at hverken fugt eller lugt trænger igennem.

Er du på udkig efter en wetbag til opbevaring af dine beskidte bleer i hjemmet, kan vi i stedet anbefale en større wetbag, som kan rumme en del flere bleer og samtidig passer til en blespand. Se vores udvalg af wetbags her.

Anvendelse

Blümchens wetbag er utrolig praktisk. Når det er tid til bleskift, så opbevares de beskifte ble-covers, indlæg, prefolds eller boosters i wetbaggen indtil det er tid til at vaske. Det er grundtanken bag en wetbag, den er nemlig skabt til at opbevare våde og beskidte bleer, uden at man skal bekymre sig om at fugt trænger igennem. Det gælder uanset om du er på farten eller derhjemme. Wetbags fås derfor også i mange forskellige størrelser og med forskellige lukningsmekanismer.

Wetbaggen her lukkes med lynlås og holder både på fugt og lugt. Denne wetbag er velegnet til ture, hvor du oplever 3-5 bleskift. Når det er tid til at vaske, skal du blot åbne lynlåsen og smide hele posen i vaskemaskinen. Bleer og indlæg ryger selv ud af posen, når vaskemaskinen begynder at dreje rundt.

Vaskeanvisning

Kan vaskes på 40 grader.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blümchen Wetbag Hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!