Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Blümchen Wetbag Woodlife

En skøn wetbag i det sødeste print! Hvis du eller baby er helt tosset med skovdyr, så er denne wetbag som skabt til jer. Ud over det fine print, så er den med lynlås og holder på lugt og fugt!

Der er plads til 3-5 bleer og er perfekt til en lille udflugt.

109 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Blümchen Wetbag Woodlife

Blümchen Wetbag Woodlife er en wetbag i det skønneste print! Et sødt og charmerende print, som adskiller sig fra andre wetbags som typisk er hvide eller ensfarvet. Er du mere til den hvide og mere neutrale variant, så har vi skam også sådan en – du finder den her.

Denne wetbag er typisk en wetbag, som du vil tage med på en lille udflugt eller måske have med som backup på en ferie. Hvis du er på udkig efter en wetbag til puslepladsen derhjemme, så anbefaler vi i stedet en større wetbag.

Anvendelse

Denne wetbag er utrolig nem at anvende. Grundtanken ved en wetbag er, at man kan opbevare de beskidte bleer i den indtil det er tid til at vaske. Det gælder uanset om du bare er derhjemme eller hvis i er afsted på tur. Derfor fås wetbags i mange forskellige størrelser og med forskellige lukningsmekanismer, se vores udvalg her.

Denne wetbag lukkes med lynlås og holder på fugt og lugt. Størrelsesmæssigt er dette en wetbag, som du har med på en længere tur, hvor du oplever 3-5 bleskift. Når den er fyldt og klar til at ryge til vask, så skal du blot åbne lynlåsen og smide hele posen i vaskemaskinen. Bleer og indlæg vil selv ryge ud af posen, når vaskemaskinen begynder at dreje rundt.

Vaskeanvisning

Kan vaskes på 40 grader.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blümchen Wetbag Woodlife”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!