Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Gravidkop lille med skønhedspletter

Smuk gravidkop fra keramikeren Chandini fra Møn. Håndlavet og alle kopperne er unikke i deres form og størrelse, præcis som alle gravide kroppe er.

300 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Gravidkop lille med skønhedspletter

Gravidkop lille med skønhedspletter er en utrolig dekorativ kop. Hver Gravidkop har en unik gravidkrop, med forskellige størrelser mave, bryster og udseende. Med gravidkopperne vil Mama Mater gerne sætte fokus på hvor forskellige gravide kroppe kan se ud. Vi har ofte tendens til at sammenligne os med andre og her er gravide ingen undtagelse. Men det er meget forskelligt hvordan man viser sin graviditet, afhængig af hvor langt man er i graviditeten, hvordan barnet har placeret sig i maven, ens højde, drøjte og ikke mindst hvordan generne spiller ind. Brysterne gennemgår oftest også en stor forandring under graviditeten, hvilket kan få dem til at tage sig anderledes ud.

Den gravide krop er fantastisk og den fortjener at blive holdt af og beundret for alt det den går igennem. Måske du kender en gravid, der netop fortjener lige netop det eller måske har brug for at blive mindet om hvor sej hendes krop er. Så er en gravidkop den oplagte gave til at blive mindet om det dagligt.

Størrelser

Den lille er velegnet som kop til espresso eller fyrfadsholder, da den giver et meget stemningsfyldt lys fra den lille gravide krop. Måler ca. 6,2 cm i højden og 6 cm i diameter.

Mere keramik fra Chandini

Se også andet keramik fra keramikeren Chandini, bl. a. hendes smukke hængende urtepotte formet som et bryst med navnet Hængepat eller Chandinis Brystkop.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gravidkop lille med skønhedspletter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!