Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Hængepat hængende urtepotte

Denne hånddrejet hængende urtepotter er formet som et bryst og lavet i keramik af Chandini fra Møn. Hver hængepat er unik i sin form og farve.

 

400 kr.

På lager

Beskrivelse

Hængepat hængende urtepotte

Hængepat hængende urtepotte er en sjov og dekorativ, som både egner sig til potteplanter, kryderurter eller til opbevaring. Alle Hængepatterne er unika og handdrejet af Chandini fra Møn.

Fokus på den naturlige krop

Med denne smukke Hængepat, vil vi gerne sætte fokus på den naturlige, smukke og mangfoldige kvindekrop. Vi er alle unikke med hver vores forskellige farver og former. Kvindekroppen går igennem mange forandringer over kortere og længere tid. Under graviditet, fødsel og barsel sker forandringen på meget kort tid, hvorfor vi som kvinder på kort tid skal vænne os til at vores krop måske er forandret for altid. Det kan kræve kropsaccept og tilvænningstid.

Mama Mater vil opfordre alle kvinder til at se på deres krop med medfølelse og forståelse for hvad kvindekroppen kan præstere og udstå. Ingen har fortjent at skamme sig over sin krop, men det er fuldt forståeligt, at det ind i mellem tager tid at finde sig tilrette i en forandret krop. En Hængepat kan dagligt minde en om denne kropsaccept. – For hvem ønsker sig ikke smukke hængepatter. 😉

Størrelse

Diameter: ca. 12 cm
Højde: ca. 8,5 cm

Mere fra keramikeren Chandini

Er du interesseret i mere keramik fra Chandini, så se også hendes Gravidkop og Brystkop.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hængepat hængende urtepotte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Du kunne også være interesseret i...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!