Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Gravidkop stor i farvet glasur

Smuk gravidkop i forskellige farver fra keramikeren Chandini fra Møn. Håndlavet og alle kopperne er unikke i deres form, størrelse og udseende, præcis som alle gravide kroppe er.

475 kr.

Beskrivelse

Gravidkop stor i farvet glasur

Gravidkop stor i farvet glasur er utrolig dekorative kopper. Hver Gravidkop er unik. Med gravidkopperne vil Mama Mater gerne sætte fokus på hvor forskellige gravidkroppe kan se ud. Vi har ofte tendens til at sammenligne os med andre og her er gravide ingen undtagelse. Men det er meget forskelligt hvordan man viser sin graviditet afhængig af hvor langt man er i graviditeten, hvordan barnet har placeret sig i maven, ens højde, drøjte og ikke mindst hvordan generne spiller ind. Brysterne gennemgår oftest også en stor forandring under graviditeten, hvilket kan få dem til at tage sig anderledes ud.

Den gravide krop er fantastisk og den fortjener at blive holdt af og beundret for alt det den går igennem. Måske du kender en gravid, der netop fortjener lige netop det eller måske har brug for at blive mindet om hvor sej hendes krop er. Så er en gravidkop den oplagte gave til at blive mindet om det dagligt.

Størrelser

Koppen er velegnet til en almindelig kop kaffe. Måler ca. 9,8 cm i højden og 7,5 cm i diameter. 

Mere keramik fra Chandini

Se også andet keramik fra keramikeren Chandini, bl. a. hendes smukke hængende urtepotte formet som en bryst med navnet Hængepat eller Chandinis Brystkop.

Yderligere information

Farve

Rød, Blå, Grøn, Lyserød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gravidkop stor i farvet glasur”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!