Close

Gravidkop

Smuk gravidkop i 2 størrelser fra keramikeren Chandini fra Møn. Håndlavet og alle kopperne er unikke i deres form og størrelse, præcis som alle gravide kroppe er.

350 kr.450 kr.

Beskrivelse

Gravidkop

Gravidkop er en utrolig dekorativ kop. Hver Gravidkop har en unik gravidkrop, med forskellige størrelser mave og bryster. Med gravidkopperne vil Mama Mater gerne sætte fokus på hvor forskellige gravidkroppe kan se ud. Vi har ofte tendens til at sammenligne os med andre og her er gravide ingen undtagelse. Men det er meget forskelligt hvordan man viser sin graviditet afhængig af hvor langt man er i graviditeten, hvordan barnet har placeret sig i maven, ens højde, drøjte og ikke mindst hvordan generne spiller ind. Brysterne gennemgår oftest også en stor forandring under graviditeten, hvilket kan få dem til at tage sig anderledes ud.

Den gravide krop er fantastisk og den fortjener at blive holdt af og beundret for alt det den går igennem. Måske du kender en gravid, der netop fortjener lige netop det eller måske har brug for at blive mindet om hvor sej hendes krop er. Så er en gravidkop den oplagte gave til at blive mindet om det dagligt.

Størrelser

Gravidkoppen fås i 2 størrelse, lille og stor.

Lille

Den lille er velegnet som kop til espresso eller fyrfadsholder, da den giver et meget stemningsfyldt lys fra den lille gravide krop. Måler ca. 6,2 cm i højden og 6 cm i diameter.

Stor

Den store er velegnet til en almindelig kop kaffe. Måler ca. 9,8 cm i højden og 7,5 cm i diameter. 

Mere keramik fra Chandini

Se også andet keramik fra keramikeren Chandini, bl. a. hendes smukke hængende urtepotte formet som en bryst med navnet Hængepat eller Chandinis Brystkop.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Størrelse N/A
Størrelse

Lille, Stor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gravidkop”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!