Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Lunette Cupwipes

Et absolut MUST når du skal ud af døren! Med Lunette Cupwipes får du mulighed for at kunne rengøre din menstruationskop, selvom du ikke er i nærheden af rent vand, eller hvis du for eksempel kun kan benytte offentlige toiletter.

I denne lille pakke får du 10 styks og den er lige til at have med i tasken.

Original price was: 45 kr..Current price is: 22 kr..

På lager

Beskrivelse

Lunette Cupwipes

Lunette Cupwipes gør det muligt at rengøre din menstruationskop uanset hvor du er – også selvom du ikke er i nærheden af rent vand. Det kan for eksempel være når du benytter offentlige toiletter, ombord på fly og længere bilture. Steder hvor det ikke lige er muligt at skylle koppen i håndvasken. Så er det smart at have denne lille pakke i tasken! Hvis du ikke kan have hele pakken med, så er servietterne pakket enkeltvis, så du kan også nøjes med at ligge en enkelt serviet i tasken eller lommen.

Hvis du søger en løsning til rengøring af din menstruationskop derhjemme, så anbefaler vi Cup Cleanser, som også er fra Lunette.

Denne pakke indeholder 10 styks, som måler 17 x 14 cm og er helt uden duft. Servietterne består af viskose, alkohol og vand også er de biologisk nedbrydelige.

Anvendelse

Når du skal rengøre din menstruationskop med disse renseservietter bør du først tørre koppen af med papir (eksempelvis toiletpapir). Derefter tager du en serviet og tørrer din menstruationskop grundigt af. Det er vigtigt at koppen er 100% tør inden at du sætter den op igen.

Bemærk at renseservietterne IKKE må benyttes til at tørre eller rengøre sig selv med.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lunette Cupwipes”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Du kunne også være interesseret i...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!