Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Lunette Menstruationskop, klar

For en bæredygtig, mere simpel og renere menstruation helt uden affald! Prøv den TEST-VINDENDE menstruationskop fra Lunette.

Den fås i to forskellige størrelser, så du nemt kan finde den variant, som passer bedst til dig og din menstruation.

Hvis menstruationskoppen er noget helt nyt for dig, så kan du med fordel læse vores lille artikel om menstruationskoppen her.

Original price was: 239 kr..Current price is: 167 kr..

Beskrivelse

Lunette Menstruationskop, klar

Lunette Menstruationskop er fremstillet af medisinsk silikone, helt uden kemikalier! Menstruationskoppen er godkendt af FDA og vandt Forbrugerrådet TÆNKs test af menstruationskopper, hvor Linette Menstruationskop fik A-kolpen, som den eneste menstruationskop i testen.

Denne variant er neutral og klar i farven, men vi har den også i en super flot lilla variant. Du kan vælge i mellem to forskellige størrelser og hvilken en der er den rigtige for dig, kan vi hjælpe dig med i afsnittet om størrelse.

Størrelse

Lunette Menstruationskop fås i to forskellige størrelser baseret på hvilken type blødning du oplever.

Model 1

Model 1 anbefales hvis du oplever let til normal blødning. Herunder også let pletblødning. Denne størrelse måler 4,7 cm x 4,1 cm og kan rumme 20 ml. Model 1 er ikke kun en anelse mindre end model 2, den er også fremstillet i en blødere silikone.

Model 2

Model 2 anbefales hvis du oplever normal til kraftig blødning. Den måler 5,2 cm x 4,6 og kan rumme 26 ml. Model 2 er fremstillet i en mindre blød silikone end model 1, men er dog stadig yderst komfortable.

Anvendelse

Lunette Menstruationskop er nem at bruge. Er det første gang du prøver en menstruationskop, kan det være at du skal øve dig lidt, i forhold til at få den til at sidde korrekt. Ellers kan den simple anvendelse klares på 5 simple trin:

  1. Vask dine hænder grundigt, så de er helt rene.
  2. Tag din menstruationskop og fold den helt sammen.
  3. Sæt din menstruationskop op, så den sidder godt og det føles behageligt. (koppen kan sidde i op til 12 timer af gangen)
  4. Når det er tid til at tømme koppen, tages den ud ved at bryde det vakuum, som dannes når den sættes op. Dette gøres ved langsomt at trække i koppens spids.
  5. Er du midt i din menstruationsperiode er det nok blot at skylle den under lunkent vand. Hvis der ikke er rent vand i nærheden, så anbefaler vi at du bruger Linette Cupwipes, som er helt ideelle at have med, når du skal ud af døren. Når du afslutter din menstruationsperiode anbefaler vi at du koger menstruationskoppen.

 

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Størrelse

Model 1., Model 2.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lunette Menstruationskop, klar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!