Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

WeeCare Booster

WeeCare Booster er til dig der er brug for ekstra sugeevne i din stofble. Det kan være at din baby tisser mere i en periode eller at du måske har brug for ekstra sugeevne om natten, hvor bleen ikke bliver skiftet i mange timer.

Uanset hvad så er boosteren en rigtig god ting at have ved hånden, når behovet pludselig opstår. Du kan bruge boosteren uanset om du bruger WeeCare Onesize indlæg eller prefolds.

Original price was: 39 kr..Current price is: 27 kr..

På lager

Beskrivelse

WeeCare Booster

WeeCare Booster giver dig mulighed for at øge sugeevnen i din WeeCare Easy ble. Ud over WeeCare Easy Cover og WeeCare Onesize Indlæg, kan du nemlig også tilføje boosteren til dit ble-system. Der kan være forskellige årsager til at en booster kan være nødvendig. Det kan være at din baby tisser meget eller at i oplever at der er brug for ekstra sugeevne eksempelvis om natten, hvor bleen ikke bliver skiftet i mange timer.

Behovet for en booster kan variere meget og måske kun være tilstede i perioder. Uanset hvad, så er det rigtig dejligt at have ved hånden, hvis behovet pludselig skulle opstå.

WeeCare Booster er nem at implementere i ble-systemet og så har den en god størrelse, som både passer sammen med onesize indlæg og prefold. Det er blot vigtigt at boosteren placeres inde i mellem lagene. Hvis der er brug for at øge sugeevnen yderligere, er det også muligt at folde boosteren, så den ligger dobbelt og placere den der, hvor man forventer at der bliver tisset mest.

Materialer

Boosteren er sammensat af 3 lag hampstof, som består af 55% hamp og 45% økologisk bomuld.

Vaskeanvisning

WeeCare Booster kan vaskes på 60 grader sammen med lignende farver og kan faktisk også komme en tur i tørretumbleren. Vær opmærksom på at boosteren kryber op til 15%.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WeeCare Booster”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!