Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

WeeCare Onesize Indlæg

Det bløde Onesize indlæg fra WeeCare fungerer som det absorberende element i WeeCares Easy Cover ble. Indlægget skal sørge for at Easy Coveret ikke bliver vådt samt sikre at din baby får den allerbedste komfort.

Indlægget passer til Easy Coveret uanset størrelse og kan bruges som et AIO eller AI2 system. Oplever du at din baby tisser meget eller større mængder på kort tid, så kan du kombinere Onesize indlægget med en Booster, som vil øge sugeevnen.

Original price was: 89 kr..Current price is: 62 kr..

Ikke på lager

Beskrivelse

WeeCare Onesize Indlæg

Dette onesize indlæg fra WeeCare passer til det lækre WeeCare Easy Cover. Indlægget kombineres med WeeCare Easy Coveret og udgør det absorberende element i den ‘færdige’ bleen. Indlægget er sammensat af hamp, økologisk bomuld og bambusvelour. Bambusvelouren er med til at give indlægget den blødeste overflade, som føles fantastisk på din babys hud.

Onesize indlægget har to trykknapper – en foran og en bagerst. Disse to knapper bruges til at fastgøre indlægget til Easy Cover bleen. Ønsker du at benytte WeeCare Easy Cover ble som et AIO system, så skal du blot lade indlægget sidde i bleen, når den skal til vask. Du kan dog også benytte Easy Cover bleen som et AI2 system, hvis du for eksempel oplever at det kun er Onesize indlægget, som er blevet vådt, kan du blot nøjes med at skifte det til et nyt og tørt Onesize indlæg.

WeeCare Onesize Indlæg består af fire lag:

  1. En vandtæt bagside som består af 75 polyester og 25% Polyrethane
  2. Et mellem lag af 55% hamp og 45% økologisk bomuld
  3. Det øverste bløde lag som møder huden består af 55% bambusviskose, 25% økologisk bomuld og 20% polyester
  4. Det sidste lag er lækagebarrieren som består af 100% polyester mikrofleece

Pakker

Overvejer du lige nu om du skal kaste dig ud i at bruge moderne stofbleer? Så kan du bestille vores testpakke, hvor du får mulighed for at prøve WeeCare Easy Cover bleen i 14 dage derhjemme. Du betaler blot et depositum, som blot reserveres på din konto og altså kun trækkes, hvis du ikke returnerer testpakken.

Er du allerede klar til at kaste dig ud i de skønne moderne stofbleer, så har vi sammensat nogle færdig-pakker, så du kan få den bedste start.

Vaskeanvisning

Indlægget bør vaskes ved 60 grader uden skyllemiddel. Vi anbefaler at du lader det lufttørre, da dette vil forlænge indlæggets levetid samt skåne miljøet. Helt nye Onesize indlæg kan virke store, men efter de første par vaske vil det krybe op til 15% og derefter passe perfekt til Easy Coveret.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WeeCare Onesize Indlæg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Du kunne også være interesseret i...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!