Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

WeeCare Lille Wetbag

En skøn lille wetbag, som er perfekt til at have med på tur! Der er plads til mellem 4-6 bleer og er med lynlås, så du kan slippe for lugtgener.

Når i kommer hjem fra turen med en fyldt wetbag, så er det blot at åben lynlåsen og smide hele posen i vaskemaskinen – så bliver det altså ikke meget nemmere!

Original price was: 69 kr..Current price is: 55 kr..

På lager

Beskrivelse

WeeCare Lille Wetbag

En Wetbag er et MUST når man bruger moderne stofbleer. WeeCare Lille Wetbag er perfekt, når i skal på tur. Den er lige til at have med i pusletasken. Wetbaggen er med lynlås og så er den både vandtæt og lugtfri. Der er cirka plads til 4-6 moderne stofbleer og indlæg. Det varierer naturligvis, alt efter om du også har klude, boostere eller lignende med.

Det smarte ved en wetbag er, at du slipper for at have de våde og beskidte bleer i hænderne, når du skal vaske dem. Når i kommer hjem fra tur med en fyldt wetbag, så er det blot at åbne lynlåsen og kaste hele posen ind i vaskemaskinen. Den fine wetbag er ikke 100% vandtæt ved lynlåsen og derfor anbefales det ikke at smide helt vådt eller gennemblødt tøj i den. Har du brug for en større wetbag, som skal bruges derhjemme ved den faste pusleplads, så anbefaler vi en større wetbag eller Pail liner, som de også kaldes.

Materialer

Den fine wetbag er fremstillet af 75% polyester og 25% polyurethane.

Vaskeanvisning

WeeCare Lille Wetbag kan vaskes på 60 grader UDEN skyllemiddel eller eddike, da dette kan ødelægge vandtætheden. Vi anbefaler heller ikke at den kommer med i tørretumbleren, da også dette vil slide på vandtætheden.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WeeCare Lille Wetbag”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!