Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

WeeCare Stor Wetbag

Et MUST når du bruger moderne stofbleer! Den store wetbag passer til blespande eller pedalspande på 40-45 liter og er helt perfekt til at have ved puslepladsen.

En stor wetbag gør det utrolig nemt at håndtere de beskidte bleer eller bleskift. Og når den er fuld smider du den bare i vaskemaskinen med bleerne i – derfor anbefaler vi også at du har to, da du skal have en klar til brug, når den anden er til vask.

Original price was: 169 kr..Current price is: 119 kr..

På lager

Beskrivelse

WeeCare Stor Wetbag (Pail liner)

WeeCare stor wetbag er helt ideel til at have ved puslepladsen derhjemme. Den er med elastik i kanten og er derfor lige til at krænge ud over din blespand. Når posen er fuld er det bare og smide posen med bleerne i vaskemaskinen. Bleerne falder sig ud af posen, når vaskemaskinen begynder at vaske. Den er lavet i vandtæt materiale og kan altså vaskes igen og igen.

WeeCares store wetbag passer til en blespand på 40-45 liter. Man kan med fordel også finde en pedalspand, så man har begge hænder fri når man pusler. Vi anbefaler at du har to af de store wetbags. På den måde vil du stadig have en ren wetbag, mens den anden er til vask.

Når i skal på tur er den store wetbag vældig upraktisk og derfor anbefaler vi at du ser på en mindre wetbag med lynlås – se for eksempel den lille wetbag fra WeeCare, som er perfekt at have med på farten.

Materialer

Wetbaggen er fremstillet af 75% polyester og 25% polyurethane.

Vaskeanvisning

Den fine wetbag kan vaskes på 60 grader, ligesom bleerne, uden eddike eller skyllemiddel. Vi anbefaler ikke at du tørretumbler den, da det slider på vandtætheden.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WeeCare Stor Wetbag”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!