Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

WeeCare Blepapir

Slip for afføring i dine moderne stofbleer! Afføringen kan være en udfordring, hvis den lander direkte i stofbleen i forhold til vask. Derfor er det en god idé at bruge blepapir, som er et ultra tynd stykke bambus viskose, som placeres oven på bleen tættest på huden.

Ved bleskift kan du blot fjerne blepapiret, som har fanget babys afføring og smide det i skraldespanden.

59 kr.

På lager

Beskrivelse

WeeCare Blepapir

WeeCare blepapir er fremstillet i det blødeste bambus og er samtidig helt tyndt! Blepapiret kommer i en rulle med 100 ark pr. rulle. Hvert enkelt ark måler 16 x 36 cm og er lavet af 100% bambus viskose. Du kan altid klippe arkene til, hvis du ikke synes at de passer til dine bleer. Blepapiret gør det nemmere at håndtere afføringen i moderne stofbleer. Blepapiret placeres øverst i bleen altså ovenpå indlæg eller prefold og fanger derved afføringen og når bleen skal skiftes, så kan du med lethed fjerne blepapiret og så er det kun tis der er i selv stofbleen. Det er vigtigt at du ikke smider blepapiret i toilettet, da det kan stoppe kloakken – det SKAL i skraldespanden.

Du kan også bruge blepapiret, som en lille vaskeklud til at tage det værste afføring inden du tørrer babys numse med en rigtig vaskeklud. Her fungerer blepapiret faktisk som en naturlig løsning i stedet for vådservietter og skumklude.

Det er ikke altid, at der er behov for at bruge blepapir ved hvert bleskift. Nogle babyer har afføring på bestemte tidspunkter på dagen og hvis ens baby har fundet sådan en rytme, så kan man nøjes med at benytte blepapiret på de særlige tidspunkter.

Fordelene

  • Blepapiret passer til alle moderne stofbleer
  • Opfanger babys afføring, så det ikke ryger direkte i bleen
  • Kan også benyttes som vaskekulde (engangs)
  • Består af 100% naturmateriale
  • Fylder ingenting i pusletasken

 

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WeeCare Blepapir”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!