Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Blümchen Blepapir

Blødt og lækkert blepapir til dine moderne stofbleer! Fremstillet i den blødeste bambus viskose og det bedste af alt – de er 100% biologisk nedbrydelige.

Hver rulle indeholder 100 ark af størrelsen 14 x 30 cm. Rullens størrelse gør den helt perfekt til pusletasken, fordi den ikke fylder så meget.

49 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Blümchen Blepapir

Blümchen Blepapir er et MUST når du bruger moderne stofbleer. Blepapiret bruges til at fange eventuel afførring i bleen og placeres som det sidste eller øverste i bleen. Altså ovenpå indlæg, prefold eller booster. Det fantastiske ved Blümchens blepapir er at det er fremstillet i bambus viskose og at det er 100% biologisk nedbrydeligt! Derudover kommer rullerne også i en størrelse, som gør dem super gode til pusletasken, uden at de fylder det hele.

Den uoverskuelige afføring

Noget af det vi oplever som afskrækker folk mest fra at bruge moderne stofbleer, er håndteringen af barnets afføring. Men det behøver slet ikke at være så uoverskueligt og slet ikke med det her geniale blepapir.

Når blepapiret fanger afføringen er det blot at fjerne blepapiret og smide det i skraldespanden. Bemærk at blepapiret SKAL smide i skraldespanden og IKKE i toilettet, da der vil være en risiko for at det kan stoppe afløbet.

Er du i tvivl om hvordan du skal bruge blepapiret, så læs vores blogindlæg om emnet her.

Størrelse

Blümchen blepapir er en rulle med 100 ark. Hvert ark måler 14 x 30 cm. Rullens størrelse passer super godt til pusletasken.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blümchen Blepapir”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!