Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

WeeCare Prefold

WeeCare Prefold er et super skønt prefold i 100% naturmaterialer. Et prefold har mange anvendelsesmuligheder alt efter hvilket ble-system du benytter. Et prefold kan benyttes som et indlæg – både som det primære indlæg i bleen, men også hvis man har behov for en øget sugeevne.

Original price was: 79 kr..Current price is: 55 kr..

På lager

Beskrivelse

WeeCare Prefold

WeeCare Prefold er et super skønt prefold i 100% naturmaterialer. Et prefold har mange anvendelsesmuligheder og kan faktisk betegnes som en form for ekstra indlæg til stofbleen. For det første kan du bruge WeeCare Prefold som indlæg i WeeCare Easy Cover og derved bruge Easy bleen som et AI2 system, hvor cover og indlæg er separeret. Du kan også bruge et prefold som et ekstra indlæg til at øge sugeevnen i bleen, hvis du oplever et øget behov. Eksempelvis hvis din baby i en periode tisser mere eller hvis der er behov for ekstra sugeevne i bleen om natten.

Kan bruges til mange typer af stofbleer

WeeCares prefold er altså et yderst fleksibelt prefold, som også kan bruges til andre stofble brands og forskellige typer af stofbleer.

Hvis du har behov for at øge sugeevnen yderligere, kan det anbefales at folde WeeCare Booster ind i prefold. Vær opmærksom på at WeeCare Booster ikke må ligge direkte op ad barnets hud.

Husk at du altid kan læse mere om de forskellige typer af moderne stofbleer på vores lille blog, hvor du også finder masser af inspiration.

Materialer

WeeCare Prefold består af 70% bambus viskose og 30% økologisk bomuld.

Vaskeanvisning

Det lækre prefold kan vaskes på 60 grader og kan også tørretumbles hvis det er nødvendigt. Vær opmærksom på at det kryber op til 15% efter den første vask.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Størrelse 36 × 36 cm
Bletype

AI2

Materialer

70% bambus viskose, 30% økologisk bomuld.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WeeCare Prefold”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!