Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

GroVia Buttah Newborn

Denne skønne moderne stofble passer perfekt til din nyfødte baby. Den er specielt designet i et smalt og lækkert design, i de blødeste materialer.

Bleen er med et ‘indbygget’ indlæg og er vandtæt i sig selv. Du skal altså ikke købe ekstra indlæg eller ble-cover til denne ble.

99 kr.159 kr.

Beskrivelse

GroVia Buttah Newborn

GroVia Buttah Newborn er en skøn moderne stofble, som passer perfekt til din nyfødte baby. Stofbleen er en AIO (ALL IN ONE). Dette betyder, at blecover og indlæg er samlet i en ble. Bleen er i sig selv vandtæt og har et ‘indbygget’ indlæg, som sidder fast i bleen. Bleen kan ligesom andre moderne stofbleer opgraderes i forhold til sugeevne. Det er blot at supplere bleens eget indlæg med en booster.

Denne fine ble åbnes og lukkes med trykknapper og størrelsen justeres ligeledes med trykknapper foran. Bleen er specielt designet til små nyfødte og derfor har den et smalt og lækkert design, som er fremstillet i de blødeste materialer.

Denne skønne ble passer til nyfødte babyer, som vejer mellem 2,5-5,5 kg. Dette er naturligvis kun en vejledende vægt. Det kan varierer alt efter din babys højde og drøjde.

Anvendelse

GroVia Buttah Newborn benyttes, som andre moderne stofbleer. Denne ble er dog med indbygget indlæg. Oplever du at din nyfødte baby tisser meget, kan du supplere bleens sugeevne med en booster. Som det sidste inden du giver din baby bleen på, bør du ligge et stykke blepapir i, for bedre at kunne håndtere eventuel afføring.

Når bleen er brugt er det blot at smide den i en wetbag og senere til vask.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Passer til

Nyfødt (2,5 – 5,5 kilo)

Farve

Spice, Lake, Celie, Clay, Yarrow, Glacier

Bletype

AIO

Materialer

Inderste lag: 2 lag bestående af 55% Hamp, 45% bomuld, Indbygget indlæg: 3 lag bestående af 55% Hamp, 45% bomuld, Yderste lag: 100% Proprietary Laminated Polyester velour

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GroVia Buttah Newborn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!