Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

WeeCare Vaskeklude

Fine genanvendelige vaskeklude i de sødeste farver og print! Vaskekludene kan bruges til alt fra babynumsen, til mund og hænder under spisning – ja faktisk er det kun fantasien der sætter grænser.

De små vaskeklude kommer i pakker på 10 stk. og måler 15 x 15 cm.

Original price was: 139 kr..Current price is: 99 kr..

Beskrivelse

WeeCare Vaskeklude, 10 stk.

WeeCare Vaskeklude er fremstillet med den blødeste bambus-overflade, som gør at den føles utrolig blød imod huden. En babynumse bliver tørret/vasket mange gange dagligt, det gælder derfor om at finde en løsning, som er så skånsom som mulig! Engangsprodukter som skumklude og vådservietter kan være rigtig fristende at bruge. De er nemme lige at smide i indkøbskurven, når du er nede og handle, og nemme at smide ud når de er brugt. Det ændre dog ikke på at de altså er mere skrappe og ‘hårde’ ved den lille babynumse, samtidig med at de generer en voldsom masse ekstra skrald.

Mange anvendelsesmuligheder

Når det kommer til vaskekludenes anvendelsesmuligheder, så er det kun din fantasi der sætter grænser. Vaskekulden kan bruges til bleskift, til at have ved hånden ved spisning eller i badet. Som forældre er det i hvert fald en kæmpe fordel, at have de små klude ved hånden. Behovet skal nok opstå. Er i på tur kan kludene blot smides i en wetbag sammen med stofbleerne og smides til vask, når i er hjemme igen.

Materialer

Vaskekludens ene side består af 100% Oeko-tex certificeret bomuld, mens den anden side består af 80% blød bambus viskose og 20% polyester.

Vaskeanvisning

WeeCare Vaskekulde kan vaskes ved 60 grader. De tåler at komme i tørretumbleren, men af miljøhensyn vil vi opfordre dig til at undgå det, hvis det er muligt.

Jordemoderens tip! Når vaskekludene er vasket, hænges de til tørre på kanten af vaskebaljen/vasketøjskurven og så er de oftest tørre næste dag.

Vær opmærksom på at vaskekludene kryber op til 10% efter den første vask.

 

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Farve

Dots Grey, Sakura Dusty Blue, Alli Powder Rose/Ginger Red, Dots Dusty Blue, Meadow Rose/Bordeaux, Dots Verte

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WeeCare Vaskeklude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!