Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

GroVia Buttah O.N.E Cloth Diaper

Du får både cover og to indlæg – altså ALT I EN! Denne skønne ble har utrolig mange tilpasningsmuligheder, som gør at den passer til babyer mellem 4,5-15,5 kg.

Der følger som sagt to indlæg med til bleen – et stort og et lille. Dette betyder at du kan tilpasse bleens sugeevne, i takt med at din baby vokser.

 

229 kr.

Beskrivelse

GroVia Buttah O.N.E Cloth Diaper

GroVia Buttah O.N.E Cloth Diaper er en skøn moderne stofble af type AIO. AIO står for ALL IN ONE og betyder at du får en ble, som både indeholder indlæg og blecover. Med denne lækre stofble får du altså cover og to indlæg – et stort og et lille. Indlæggene sætte i coveret med trykknapper. Bleen kan både bruges med et enkelt indlæg og med begge to. De to indlæg gør det mulig for dig, at tilpasse bleens sugeevne til din babys behov. Hvordan du kan kombinere indlæggene, kan du læse mere om under ‘anvendelse’.

Størrelse

Bleen passer til babyer fra 4,5 – 15,5 kg. Dette mål er naturligvis vejledende, da din babys højde og drøjde også spiller ind. Du har mulighed for at tilpasse bleens størrelse ved hjælp af trykknapper, som sidder på bleens forside. Her kan du indstille den i 3 forskellige størrelser.

Anvendelse

GroVia Buttah O.N.E Cloth Diaper kommer med to forskellige indlæg., et stor og et lille, som kan bruges sammen og hver for sig. Er din baby lige akkurat blevet stor nok til denne ble, kan det være at du kan nøjes med at bruge det lille indlæg. I takt med at din baby bliver større og vandladningerne bliver større, kan du begynde at bruge det store indlæg og senere hen begge to. Det er en rigtig smart måde, at tilpasse bleens sugeevne på. Og så er det værd at tage med, at du altså får to indlæg med i købet til denne ble.

For at lette håndteringen af afføring, kan du med fordel lægge et ark blepapir øverst i bleen. Blepapir købes seperat.

Pakker

Vi har sammensat en pakke med 6 GroVia Buttah O.N.E Cloth Diaper og en stor wetbag, som er en god startpakke til dig der ønsker, at komme i gang med at bruge moderne stofbleer.

Vaskeanvisning

Den beskidte ble kan opbevares i en wetbag indtil det er tid til vaske.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Passer til

4,5 – 15,5 kg

Farve

Spice, Lake, Celie

Bletype

AIO

Materialer

Inderste lag: 2 lag bestående af 55% Hamp, 45% bomuld, Yderste lag: 100% Proprietary Laminated Polyester velour

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GroVia Buttah O.N.E Cloth Diaper”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!