Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

GroVia O.N.E Pakke

Denne pakke er perfekt til dig, som ønsker en god start med moderne stofbleer. Du får en moderne stofble, som vil give din baby den bedste komfort! Med hver enkelt ble følger der to indlæg med. Et stort og et lille. De kan kombineres og sættes sammen med trykknapper, så du let kan regulere bleens sugeevne.

1.387 kr.

Beskrivelse

GroVia O.N.E Pakke

GroVia O.N.E Pakke indeholder 6 skønne GroVia Buttah O.N.E bleer og en stor wetbag. Du kan selv sammensætte de farverne de ønsker i din pakke. Pakken er helt perfekt til dig som ønsker at komme igang med moderne stofbleer. Denne type ble er en AIO (ALL IN ONE), så ble (cover) og indlæg købes sammen. I denne ble får du to indlæg med. Et stort og et lille. De kan bruges hver for sig, eller sættes sammen med trykknapper, for at øge sugeevnen. Du kan stadig booste bleens sugeevne yderligere, ved at benytte en booster.

Bleens størrelse

Bleen er velegnet til en baby på mellem 4,5 – 15,5 kg. Størrelsesanvisningen er kun vejledende, da babyer er meget forskellige i forhold til højde og drøjde.

Bleen kan tilpasses i størrelse ved hjælp af trykknapper på forsiden af bleen.

Wetbag

Ud over bleerne indeholder pakken en stor wetbag. Den store wetbag er velegnet til at bruge i hjemmet ved den faste pusleplads. Her smider du de beskidte bleer og indlæg i. Når det er tid til at vaske, kan hele wetbaggen med indhold i, komme direkte i vaskemaskinen. Du kan med fordel købe en ekstra wetbag til den faste pusleplads. Derved har du en ekstra, når den anden er til vask.

Skal du på tur med din baby er det helt ideelt med en mindre wetbag, til at have med på turen. Her anbefaler vi GroVia wetbag med lynlås. Den er perfekt til pusletasken og super smart med lynlåsen, som sikre at fugt og lugt bliver i wetbagen!

Pakkens indhold:

6 x GroVia Buttah O.N.E bleer (består både af blecover og indlæg)

1 x GroVia Wetbag (stor)

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
Passer til

4,5 – 15,5 kg

Farve

Spice, Lake, Celie

Bletype

AIO

Materialer

Inderste lag: 2 lag bestående af 55% Hamp, 45% bomuld, Yderste lag: 100% Proprietary Laminated Polyester velour

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GroVia O.N.E Pakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!