Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

GroVia Newborn Pakke

Denne pakke er perfekt til dig, som ønsker en god start med moderne stofbleer. Bleerne i denne pakke er specielt udviklet til nyfødte. Du får altså en moderne stofble, som vil give din baby den bedste komfort!

Bleen er med integreret indlæg, som sidder fast i bleen.

1.009 kr.

Beskrivelse

GroVia Newborn Pakke

GroVia Newborn Pakke indeholder 6 skønne GroVia Buttah Newborn bleer og en stor wetbag. Du kan selv sammensætte de farverne du ønsker i din pakke. Pakken er helt perfekt til dig, som ønsker at komme i gang med moderne stofbleer. Denne type ble er en AIO (ALL IN ONE), hvor ble (cover) og indlæg købes sammen. I denne newborn ble er indlægget integreret i bleer og sidder derfor fast. Du kan stadig booste bleens sugeevne, ved at benytte en booster.

Bleens størrelse

GroVia Buttah Newborn passer til en nyfødt baby på mellem 2,5-5,5 kg. Dog kan størrelsen variere alt efter din babys højde og drøjde.

Wetbag

Udover bleerne indeholder pakken en stor wetbag. Den store wetbag kan bruges i hjemmet ved den faste pusleplads. Her smider du de beskidte bleer og indlæg. Når det er tid til at vaske, kan wetbagen med indhold i, smides direkte i vaskemaskinen. Du kan med fordel købe en ekstra wetbag til den faste pusleplads. Derved har du en ekstra, når den anden er til vask.

Skal du på tur med din baby er det helt ideelt med en mindre wetbag, til at have med på turen. Her anbefaler vi GroVia wetbag med lynlås. Den er perfekt til pusletasken og super smart med lynlåsen, som sikre at fugt og lugt bliver i wetbagen!

Pakkens indhold:

6 x GroVia Buttah Newborn bleer

1 x GroVia Wetbag (stor)

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
Passer til

Nyfødt (2,5 – 5,5 kilo)

Farve

Spice, Lake, Celie, Clay, Yarrow, Glacier

Bletype

AIO

Materialer

Inderste lag: 2 lag bestående af 55% Hamp, 45% bomuld, Indbygget indlæg: 3 lag bestående af 55% Hamp, 45% bomuld, Yderste lag: 100% Proprietary Laminated Polyester velour

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GroVia Newborn Pakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!