Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

GroVia Wetbag med lynlås

Denne skønne lille wetbag er perfekt, hvis I skal på en længere barnevognstur eller måske ud og spise hos venner eller familie. Der er plads til 2-3 bleer afhængning af hvor mange indlæg eller boostere du bruger.

Den måler 30,5 x 30,5 cm og fås i 3 fine farver.

Den kan også bruges til at opbevare brugte genanvendelige stofbind og trusseindlæg, indtil de skal vaskes.

99 kr.

Beskrivelse

GroVia Wetbag med lynlås

GroVia Wetbag med lynlås er et sandt MUST HAVE, når man bruger moderne stofbleer. Den er vandtæt og ‘lugttæt’, så du kan roligt smide dine beskidte bleer i den. Denne lille wetbag fra GroVia, er særligt god til når I skal på tur med sin praktiske størrelse og lynlås. Den praktiske strop, gør det nemt at klare bleskift ‘on the go’, da den let kan hænges på barnevognen, en knage, et dørhåndtag eller hvad der nu lige er omkring jer. Dette er med til at give et super overblik og gøre bleskiftet lidt mere overskueligt. Der er plads til 2-3 bleer i den, afhængning af hvor mange indlæg eller boostere du bruger.

Er du på jagt efter en wetbag til opbevaring af dine brugte moderne stofbleer i hjemmet, kan vi i stedet anbefale en større wetbag der kan placeres i en blespand eller lignende, og som kan rumme væsentlig flere bleer.

Størrelse

Wetbaggen måler 30,5 x 30,5 cm.

Størrelsen på denne skønne wetbag, gør den også perfekt til at opbevare brugte stofbind og trusseindlæg. Wetbaggen kan fint hænge et sted på badeværelset eller ligge i en toiletspand indtil de skal vaskes.

Materiale

Wetbaggen består af 100% Polyester TPU (Thermoplastisk Poly Urethan), som gør den vandtæt og luftfri.

Vaskeanvisning

Når din wetbag er fyldt med beskidte bleer, så er det blot at lukke op for lynlåsen og smide den i vaskemaskinen. Bleerne falder selv ud, så snart vaskemaskinen starter med at dreje rundt.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Størrelse 30,5 × 30,5 cm
Farve

Arctic, Vanilla, Petal

Materialer

100% Polyester TPU

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GroVia Wetbag med lynlås”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!