Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Haakaa Brystpumpe med flaskesut – Gen.3

Denne smarte, kompakte og diskrete brystpumpe fra Haakaa, fungerer både som en brystpumpe, en sutteflaske og en opbevarings beholder til udmalket modermælk.

Haakaa generation 3 brystpumpe har samme effektive og velkendte design, som Haakaas generation 2. Her får du bare mange flere muligheder, da toppen kan udskiftes med et drej, så den i stedet kan fungere som en sutteflaske. Det er da smart!

Denne pakke indeholder:

  • 1 Haakaa Generation 3 Brystpumpe med flaskesut på 160 ml.
  • 1 Slow Flow flaskesut
  • 1 monteringsring til at sammenholde delene
  • 1 ekstra låg

Original price was: 389 kr..Current price is: 311 kr..

Ikke på lager

Beskrivelse

Haakaa Brystpumpe med flaskesut – Gen.3

Haakaa Brystpumpe med flaskesut – Gen.3 er en smart kombination af en brystpumpe, hvor toppen kan ændres til en sutteflaske. Det er derfor nemt, at pumpe brystmælk ud i selve silikoneflasken, for derefter at skifte brystpumpens top ud med hovedet til en brystpumpe. Virkelig smart og nemt at håndtere!

Anvendelse

Haakaas generation 3 brystpumpe har sammen effektive og enkle design, som Haakaas brystpumpe generation 2. Generation 3 åbner bare op for flere smart muligheder, da den udmalkede modermælk kan gives direkte til barnet via sutteflaskehovedet eller opbevares i beholderen til det skal bruges. Toppen ændres hurtigt fra brystpumpe til sutteflaske med et drej.

Haakaas kompakte kombination af brystpumpe og sutteflaske er perfekt til bilture, flyrejser eller andre steder hvor du ønsker at pumpe ud på en hurtig og diskret måde.

Selve sutteflaskens tut er inkluderet i sættet og er en Slow Flow sut, hvilket betyder at gennemstrømningen af modermælk løber langsommere.

Opbevaring af modermælk

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at opbevare din modermælk korrekt. Er du i tvivl, så følg Sundsstyrelsens retningslinjer, du kan bl.a. læse mere om det i Amning – en håndbog for sundhedspersonale på side 147. Helt kort, så anbefales det at frisk udmalket modermælk kan opbevares i 3 døgn i køleskabet (ved max. +5 grader) og 6 måneder i fryseren (-18 grader). Optøet modermælk kan holde sig 1 døgn i køleskabet ved langsom optøning. Hvis det er hurtigt optøet, skal det bruges med det samme og kan ikke fryses igen.

Rengøring af din Haakaa Brystpumpe med flaskesut – Gen.3

Det anbefales, at du rengører din brystpumpe efter brug, hver gang. Haakaa gen.3 brystpumpe kan steriliseres ved, at hælde kogende vand over den og lade den stå i 2-3 min.

Undgå rengøringsmidler, UV-apperater eller blegemidler for at sikre en lang levetid og at du ikke ødelægger brystpumpen.

Materialer

Haakaa gen.3 brystpumpe og sutteflaske er fremstillet af 100% medicinsk godkendt silikone og giftfri PP (polypropyl eller polypropen), som er anvendelig til fødevarer.

Denne pakke indeholder

  • 1 Haakaa Generation 3 Brystpumpe med flaskesut på 160 ml.
  • 1 Slow Flow flaskesut
  • 1 monteringsring til at sammenholde delene
  • 1 ekstra låg

Yderligere information

Vægt 0,361 kg
Materiale

100% medicinsk godkendt silikone og ikke-giftig PP i fødevarekvalitet

Brand

Haakaa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Haakaa Brystpumpe med flaskesut – Gen.3”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!