Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Haakaa Ladybug Silicone Breast Milk Collector

Haakaas mælkeopsamler er velegnet til kvinder, som oplever at modsatte bryst løber under amning. Med mælkeopsamleren undgår man at brystvorten trykkes fladt af et ammeindlæg, derudover undgår man det fugtige miljø omkring brystvorten, som ofte ellers er tilfældet.

Pakken indeholder 1 Haakaa Ladybug Silicone Mælkeopsamler, 75 ml.

Original price was: 159 kr..Current price is: 125 kr..

På lager

Beskrivelse

Haakaa Ladybug Silicone Breast Milk Collector

Haakaa Ladybug Silicone Breast Milk Collector er især velegnet til kvinder, hvor det løber meget fra det andet bryst under amning eller til kvinder der oplever overproduktion. Mælkeopsamleren er let at have med på farten.

Mælkeopsamleren er designet til at kunne sidde i bh’en og opsamle den overskydende mælk på en diskret måde. Med mælkeopsamleren undgår du at de dyre dråber går til spilde, som ellers er tilfældes i et almindeligt ammeindlæg.

Anvendelse

Mælkeopsamleren placeres i bh’en med sit store hul over brystvorten. Det er vigtigt at den sidder behageligt, så juster placeringen, hvis det ikke er tilfældet. Du kan sagtens amme på det modsatte bryst, mens mælkeopsamleren sidder på det andet. Fjern mælkeopsamleren når den er fyldt eller mindst én gang i timen. Den har små fødder i bunden, som gør den let at stille fra sig, uden at den vælter og spilder mælk. I toppen sidder en lille prop, som let fjernes, hvilket gør det muligt at hælde modermælken i den beholder du ønsker at opbevare modermælken i. Det er vigtigt at du ikke hælder nymalket modermælk ned i en beholder med gammel mælk, som er nedkølet. Læs mere om håndteringen af modermælk i næste afsnit.

Har du behov for at øge din mælkeproduktion, er det faktisk muligt med Haakaas mælkeopsamler. Du klemmer blot mælkeopsamleren sammen, så den danner et lille vakuum på brystet. Dog vil den ikke have samme effekt, som en decideret brystpumpe. Har du behov for at malke ekstra modermælk ud, vil vi i stedet anbefale dig, at du bruger Haakaas Brystpumpe.

Håndtering af modermælk

Er du i tvivl om hvordan du skal håndtere din modermælk, er det altid en god ide at følge sundhedsstyrelsens anbefalinger. I deres håndbog om amning (s. 147, afsnit 7.8), kan du læse om opbevaring og opvarmning af modermælk. Herunder står det lidt omkring modermælkens holdbarhed.

Frisk modermælk:

  • 3 døgn bagest i køleskab (max. +5°)
  • 6 måneder i fryser (-18°)

Optøet modermælk:

  • Langsomt optøet modermælk kan holde sig 1 døgn i køleskab
  • Hurtigt optøet mælk skal bruges med det samme
  • Optøet mælk må ikke fryses igen

Opvarmet modermælk:

  • Rester af opvarmet mælk skal altid kasseres

Rengøring

Rengør mælkeopsamleren hver gang du har brugt den.
Mælkeopsamleren rengøres ved at sterilisere den med kogende vand i 2-3 minutter.
Brug ikke rengøringsmiddel, blegemiddel eller UV-apparater.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Haakaa Ladybug Silicone Breast Milk Collector”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!