Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Medela Ammebrik

Medela Ammebrik dækker og beskytter brystvorten under amning. Ammebrikken er et hjælpemiddel til amning der er udfordret af indadvendte eller flade brystvorter, ved ømme brystvorter eller smertefuld amning. Den kan også anvendes til børn der har svært ved at suge sig fast på brystet eller til for tidligt fødte børn der hurtigt falder i søvn ved brystet.

Medela Ammebrik er lavet af tynd silikone og designet så barnet opnår tæt kontakt med moderens hud og duft.

Den praktiske opbevaringsboks følger med og sikre at ammebrikken kan holdes ren efter rengøring og opbevares sikkert, selv når man er på farten.

Original price was: 85 kr..Current price is: 59 kr..

Beskrivelse

Medela Ammebrik

Medela Ammebrik kan være en stor hjælp, hvis du oplever udfordringer med amning.

Inden du køber en ammebrik er det altid godt at rådføre sig med kompetent ammerådgivning, da de udfordringer du oplever måske kan afhjælpes med støtte og vejledning. Noget af det man kan være opmærksom på er korrekt sutteteknik, tilpasning af ammestilling og tilpas støtte under amningen. Amning er et samarbejder i mellem bryst og barnets mund, så der er flere parametre der kan spille ind på de udfordringer der kan opstå.

Elsket og udskædt

Ammebrikker er generelt både elsket og udskældt, da de både kan være med til at redde en amning, men på lang sigt også kan være årsagen til at amningen stopper. Det er der en god forklaring på, så læs om ammebrikkens fordele og ulempe i afsnittet herunder.

Fordele ved en ammebrik

Medela Ammebrik kan med fordel anvendes til flade eller indadvendte brystvoret, hvor barnet har svært ved at få fat. De er også velegnet til ømme brystvorter eller hvis man oplever smerter under amning. Ammebrikker kan i nogle tilfælde være lettere for barnet at få fat på, da de er store og faste i deres form. Medelas Ammebrik er designet i en speciel form, så barnet får en god kontakt med moderens hud under amningen.

Udfordringer ved en ammebrik

Der er risiko for at mælkeproduktionen falder eller bliver utilstrækkelig. Der er derfor også risiko for at det ikke er muligt at opretholde fuld amning med ammebrik. Årsagen er formentlig at barnet ikke stimulere brystet samme grad, som uden ammebrik. Derfor kan ammebrikken med fordel bruges i starten af ammeperioden ved udfordringer eller som et midlertidigt hjælpemiddel. Er det muligt at få den af igen, vil det oftest være at foretrække for at sikre at mælkeproduktionen forbliver tilstrækkelig. Det kan være svært at få afvænnet ammebrikken, hvis først barnet har vænnet sig til dens form. For nogen lykkedes det aldrig at afvænne ammebrikken eller af gode grunde er det ikke muligt at amme uden, og her er også set eksempler på at ammeningen er forløbet fint med tilstrækkelig mælkeproduktion. Så det vil altid afhænge af den enkeltes situation. Er du i tvivl om hvad der er det rigtige i din situation, så støt dig op ad kompetent ammevejledning.

Ammebrikker i den forkerte størrelse kan give sår og revner, så det er vigtigt at finde den rigtige størrelse fra starten.

Størrelse

Medela Ammebrik fås i 3 forskellige størrelser, som afhænger af størrelsen på dine brystvorter.

Small: 16 mm
Medium: 20 mm
Large: 24 mm

Læs mere om hvordan Medela Ammebrik skal placeres her.

Yderligere information

Vægt 0,01 kg
Størrelse

Small, 16 mm, Medium 20 mm, Large 24 mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Medela Ammebrik”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!