Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

WeeCare Lanolinsalve

WeeCare Lanolinsalve er et naturligt hudplejeprodukt, som kan anvendes af hele familien. Den er især god til røde babynumser, tørre hænder og ved amning. Den består af 100 % naturlige ingredienser. Den er fri for parfume, parabener, hormonforstyrrende stoffer og æteriske olier.

50 ml.

 

139 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

WeeCare Lanolinsalve

WeeCare Lanolinsalve kan både anvendes forebyggende, som beskyttelse af huden, samt reparere tør og ødelagt hud. Salven holder godt på hudens naturlige fugt, samtidig med at den blødgøre huden. På den måde har den en god virkning på hudens helingsproces. Noget hud er mere udsat og sårbart end anden og det er netop de udsatte og sårbare områder, hvor Lanolinsalven har en god effekt. Den indeholder kun rene og naturlige ingredienser og kan derfor anvendes af hele familien med god samvittighed.

Tænk ikke på uønsket kemi

WeeCare Lanolinsalve består af 100 % naturlige ingredienser, hvorfor Forbrugerrådet Tænk Kemi har givet den bedømmelsen A-kolbe, hvilket betyder at den er uden uønsket kemi.

Anvendelse

Inden du anvender WeeCare Lanolinsalve er det altid en god ide at påføre det på ren og tør hud.

Lanolinsalven kan anvendes af hele familien til mange forskellige formål, læs mere om de forskellige anvendelsesmuligheder herunder.

Rød babynumse

WeeCare Lanolinsalve er især velegnet til babyer og børn som ind i mellem kan opleve at få rød numse eller bleudslet. Lanolinsalven hjælper huden med at hele. Har du et barn som ofte har tendens til rød numse, kan lanolinsalven også bruges forebyggende, da indholdet af bivoks har en beskyttende effekt på huden.

Amning

Lanolinsalven kan anvendes til brystvorter i før og efter amning, hvis du oplever at det er rart. Oplever du smerter, sår og revner i forbindelse med amning, er der ikke fundet evidens for at Lanolinsalve kan afhjælpe det. I stedet bør du få undersøgt hvad årsagen er til at det opståer, fx ved tjek af barnets sutteteknik, ændring af ammestilling eller lignende. Efter hver amning er det en god ide at smøre lidt af modermælken ud på brystvorten og lade det lufttørre. Derudover er det altid en god ide at holde en god håndhygienje og vaske brystet med vand og mild sæbe dagligt.

Tør hud

Lanolinsalven fungerer rigtig godt til tørre, spræket og frostramte hænder. Deruodver kan den anvendes til tørre læber og neglerødder.

Ingredienser

WeeCares Lanolinsalve indeholder 4 ingredienser af høj kvalitet.

  • Lanolin
  • Økologisk kokosolie
  • Økologiske olivenolie
  • Økologisk bivoks.

Lanolinen har en antibakteriel og antiinflammatorisk effekt. De 3 andre ingredienser beskytter, plejer og tilfører fugt til huden.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Ingredienser

WeeCares Lanolinsalve indeholder 4 ingredienser af høj kvalitet.
Lanolin
Økologisk kokosolie
Økologiske olivenolie
Økologisk bivoks

Lanolinen har en antibakteriel og antiinflammatorisk effekt. De 3 andre ingredienser beskytter, plejer og tilfører fugt til huden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WeeCare Lanolinsalve”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!