Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Haakaa Brystpumpe 150 ml. med blomsterlåg – Generation 2

Med sin bløde silikone og sin enkelhed i anvendelse, gør det denne brystpumpe til en af de allerbedste på markedet!

Den prisvindende brystpumpe er yderst komfortabel og simpel at anvende. Den er nem at have med på farten og så passer den til alle størrelser og typer af bryster.

Brystpumpen findes i 2 størrelser:

  • 100 ml med orange blomsterlåg
  • 150 ml med hvidt blomsterlåg

Original price was: 299 kr..Current price is: 199 kr..

På lager

Beskrivelse

Haakaa Brystpumpe 150 ml. med blomsterlåg – Generation 2

Haakaa Brystpumpe 150 ml. med blomsterlåg – Generation 2 er en simpel og ren brystpumpe. Brystpumpen er fremstillet i det blødeste silikone, som gør den yderst komfortabel at bruge – selv for mødre med ekstra følsom hud. Den bløde silikone gør også at du ikke behøver at bekymre dig om størrelse og pasform. Brystpumpen tilpasser sig nemlig brystet og passer derfor til alle typer bryster – store som små!

Haakaa brystpumpens størrelse og lette materiale, gør den perfekt til at have med på farten, hvor den kan have sin faste plads i pusletasken.

Denne pakke indeholder et blomsterlåg, som passer til brystpumpen. På den både sikrer du at de dyredråber er godt beskyttet mod snavs eller hvis brystpumpen vælter.

Til brystpumpen på 100 ml medfølger et blomsterlåg med orange blomsterblade og til brystpumpen på 150 ml medfølger et blomsterlåg i hvid.

En prisvinder!

Haakaa brystpumpe – Generation 2 har bl.a. vundet prisen Baby Innovation Award 2018. Her blev der bl.a. lagt vægt på at det er en brystpumpe, som er prisvenlig og smart, da vakuummet gør arbejdet, og at man hverken skal bruge elektricitet eller gøre noget manuelt. Derudover lagde de valgt på at den er lavet i ét stykke silikone og derfor at let at rengøre, samt at den er sikker for både mor og barn og 100 % miljøvenlig.

Anvendelse

Når du tager brystpumpen i brug, er det vigtigt at du sikrer dig at den er helt ren. Du kan læse om rengøringen i næste afsnit. Ved anvendelse er det blot at følge disse 4 trin:

  1. Rengør brystpumpen.
  2. Placer brystpumpen over din brystvorte og vær sikker på at den er placeret korrekt. Det er vigtigt at din brystvorte er placeret i midten af brystpumpens åbning og at det føles behageligt.
  3. Når du har fået placeret din brystpumpe korrekt og det føles behageligt er det tid til at danne det vakuum, som skal få mælken til at løbe. Dette gøres ved at klemme om brystpumpens base og slippe langsomt igen. Det kan være, at du har behov for at justere placering et par gange og det er helt naturligt. Når den først sidder rigtigt, så er det blot at lade mælken løbe og lade brystpumpen gøre arbejdet.
  4. Når brystpumpen er fuld, skal du blot tømme pumpe i et glas eller i den beholder, som du ønsker at opbevare mælken i og derefter sætte brystpumpen tilbage på brystet igen.

Rengøring

God hygiejne er alfa omega, når det kommer til brystpumper. Sørg altid for at din brystpumpe er helt ren inden du tager den i brug. Rengøringen af brystpumpen er meget simpel. Det gøres ved at koge brystpumpen i 2-3 minutter.

Yderligere information

Vægt 0,295 kg
Størrelse

100 ml, 150 ml

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Haakaa Brystpumpe 150 ml. med blomsterlåg – Generation 2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!