Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

ImseVimse Stofbind Active

Genanvendeligt stofbind i 100 % økologisk bomuldsjersey og med et tyndt lag certificeret PUL (polyurethan lamineret polyester), som sikrer bindet mod lækager.

Til dig der ønsker at være aktiv, men ikke vil gå på kompromis med komfort. Til dig der ønsker at gøre din røde perioder mere grøn og bæredygtig.

Pakke med 3 stofbind.  

Original price was: 139 kr..Current price is: 124 kr..

Beskrivelse

ImseVimse Stofbind Active

ImseVimse Stofbind Active har en god sugeevne. Det 100 % økologiske bomuldsjersey stof er jævn og rar for huden, hvilket gør det yderst komfortabelt for dig når du er fysisk aktiv. Derudover er bindet forstærket med et tyndt lag certificeret PUL (polyurethan lamineret polyester), som gør bindet lækagesikker, hvorfor du ikke skal bekymre dig om det i kampens hede.

Anvendelse

Stofbindet sættes fast på trussen med de to knapper der sidder på bindets vinger. Afhængig af trussens skidtbredde kan bindet justeres i to forskellige størrelser, hvilket gøres med de to knapper.

Når det er tid til at skifte bind, kan bindet foldes sammen til en lille pakke, som kan holdes sammen med knapperne. Placer det brugte bind i en wetbag, som er vandtæt og lugtfri, indtil det er tid til at vaske. Wetbaggen holder dine bind fugtige indtil de skal vaskes. En wetbag til genanvendelige bind er næsten et MUST, da den er let at opbevare stofbindene når du er på farten eller til at have liggende tæt på toilettet på badeværelset.

Se vores udvalg af wetbags her.

Når du bruger trussindlæg, er det et MUST at have en wetbag, som du kan placere dine genanvendelige trusseindlæg i. En wetbag er vandtæt og lugttæt og sørger samtidig for at holde dine trussindlæg fugtige indtil de skal vaskes. Når du skal vaske dine trussindlæg, anbefaler vi at du først skylle dem op i rent vand. Er trusseindlægget skyllet op før vask, kan du nemlig vaske dem sammen med moderne stofbleer eller håndklæder. En wetbag er let at have med på farten og findes i forskellige størrelser, farver og designs, se vores udvalg her.

Vaskeanvisning

Bindet kan vaskes på 60 grader og tåler tørretumbling på lav temperatur. Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi at man lufttørrer bindet, da det er mere skånsomt for miljøet.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Farve

Natural, Black Dots

Materialer

100% økologisk bomuldsjersey + 1 lag PUL (polyurethan lamineret polyester)

Pakkens indhold

3 stofbind

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ImseVimse Stofbind Active”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!