Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

WeeCare Mini Wetbag

Opbevar dine rene og brugte trusseindlæg i denne Mini Wetbag fra WeeCare med to seperate rum. Den er let at have med på farten, da den er lille, lugtfri og vandtæt.

49 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

WeeCare Mini Wetbag

WeeCare Mini Wetbag er en lille taske med to seperate rum til opbevaring af dine genanvendelige trusseindlæg eller stofbind. Et rum til de rene trusseindlæg/stofbind og et rum til de brugte. Denne mini wetbag er let at have med på farten, da den både er lugtfri og vandtæt.

Den passer perfekt til WeeCares trusseindlæg eller ImseVimses trusseindlæg uden knap, men kan også anvendes til genanvendelige stofbind, klude eller ammeindlæg.

Jordemoderens tip! Vi har tidligere brugt utrolig mange plastikposer til tandbørster når vi var afsted på familieferie eller weekendtur. Nu er vi i stedet begyndt at bruge en mini wetbag, da den holder tandbørsterne beskyttet og samtidig ikke fylder alverden. Efter ferien kan wetbaggen smides til vask og bruges igen. På den måde slipper vi for at bruge så ustyrligt mange plastikposer.

Størrelse

Denne lille mini wetbag måler 14,5 x 20 cm.

Er du på jagt efter en større wetbag til moderne stofbleer eller andet opbevaring, så kan du med fordel tage et kig på WeeCares andre wetbags. De findes i en stor til blespanden og en lidt mindre med lynlås, som er let at have med på farten. Blümchen eller ImseVimse har ligeledes wetbags i forskellige farver og størrelser.

Materiale

Wetbaggen består af 75 % polyester og 25 % thermoplastic polyurethane. Materialerne gør den i stand til både at være vandtæt og lugtfri.

Vaskeanvisning

Vask din Mini Wetbag på 60 grader. Den kan sagtens vaskes sammen med brugte genanvendelige trusseindlæg og stofbind. Brug almindeligt vaskemiddel. Ungdå skyllemiddel og blegemiddel.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Brand

WeeCare

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WeeCare Mini Wetbag”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!