Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

ImseVimse Vaskeklude

Genanvendlige vaskeklude med mange forskellige anvendelsesmuligheder, lige fra bleskift til hænder og mund ved spisning eller til at fjerne makeup. Findes i forskellige farver og mønstre.

ImseVimse Vaskeklude har 10 stk. i hver pakke og måler 22,5 x 22,5 cm.

Original price was: 119 kr..Current price is: 99 kr..

Beskrivelse

ImseVimse Vaskeklude, 10 stk.

ImseVimse Vaskeklude er genanvendelige, på den måde undgår du at have vådservietter eller skumvaskeklude på indkøbssedlen uge efter uge. Det er med til at minimere forbruget af plastik og mængden af skrald. Vaskekludene er et miljøvenligt alternativ, hvis du er opmærksom på at håndtere vaskekludene miljøvenligt, hvilket du kan læse mere om under vaskeanvisningen længere nede på siden.

ImseVimses Vaskeklude er således både et miljøvenligt, økonomisk og praktisk alternativ til de andre engangs vaskeklude og vådservietter der findes på markedet. Samtidig slipper du for parfume eller andre indholdsstoffer som vådservietter oftest efterlader på barnets hud.

Forbrugerrådet Tænk Kemi anbefaler ligeledes at man bruger vaskeklude og vand, når man er hjemme ved puslebordet. Vådservietter uden uønsket kemi anbefaler de kun at man bruger på farten, som alternativ. Men hvorfor ikke bruge vaskeklude med vand, når de let opbevares i en vandtæt wetbag.

Anvendelse

ImseVimse Vaskeklude er et godt alternativ til vådservietter, skumvaskeklude, køkkenrulle eller lignende.

Vaskekludene har en rigtig god størrelse, samtidig med at de er lette og tynde. De er derfor lette at håndtere, fx i forbindelse med bleskift, hvor de måde egner sig til afvaskning, men også eftertørring med en tør klud.

Efter brug kan man samle de brugte i en wetbag, som både er vand- og lugttæt. Her kan de opbevares indtil til det tid til at vaske dem.

Skal de med på tur, kan de rene vaskeklude også opbevares i en vandtæt wetbag, hvor du på forhånd har fugtet dem eller en medbragt flaske vand kan fugte dem på farten.

Tip! Vælg en bestemt farve klude til hvert sit formål, så klude brugt ved bleskift ikke også bruges til at tørre munden efter aftensmaden.

Materialer

100 % økologisk bomuld

Måler 22,5 x 22,5 cm.

Vaskeanvisning

ImseVimse Vaskeklude kan vaskes ved 60 grader. Undgå tørretumbling og skyllemiddel.

For at gøre din håndtering af vaskekludene så miljøvenlig som mulig, bør du tænke over at fylde vaskemaskinen med så meget som mulig før du vasker. Hæng vaskekludene til tørre efter de er vasket.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Størrelse N/A
Farve

Blossom, Denim, Black, Natural

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ImseVimse Vaskeklude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!