Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

KRAES babybad – havre & kokos

KRAES babybad med havre & kokos er uden uønsket kemi, hvilket gør det muligt at give dit barn et naturligt og sæbefrit bad. Babybadet er godt til at lindre rødme og kløe, samtidig med at den er fugtgivende.

Pakken indeholder 200 gram, hvilket svarer til ca. 15 bade i babybadekar.

Der medfølger måleske.

 

105 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

KRAES babybad – havre & kokos

KRAES babybad – havre & kokos gør det muligt at give din baby et naturligt og sæbefrit bad – helt uden kemi. Babybad kan både benyttes ugentligt og dagligt. Udover at være helt fri for uønsket kemi, har ingredienserne havre og kokos også nogle fantastiske egenskaber, som du kan læse mere om nedenfor.

Denne udgave af KRAES babybad indeholder 200 gram, hvilket svarer til omkring 15 bade – målt med den medfølgende måleske.

Tænk ikke på uønsket kemi

KRAES babybad – havre & kokos er vurderet til ’A – kolbe’ af Forbrugerrådet Tænk Kemi. Babybadet er en del af KRAES’ babyserie, hvor alle produkterne har fået den bedste bedømmelse af Forbrugerrådet TÆNK, nemlig ‘A – kolbe’. Derfor kan du trygt benytte babybadet helt uden at være nervøs for uønsket kemi.

Anvendelse

Det er nemt og simpelt at bruge babybadet. Du tilsætter blot 2-3 skefulde (ske medfølger) til babybadekarret under rindende vand. Skulle der være klumper, som ikke helt er opløst, kan du blot opløse dem med fingrene. Lad din baby bade i vandet i minimum 5 minutter og tag derefter din baby op. Du skal ikke skylle din baby i rent vand efter badet, da dette vil påvirke nogle af alle de gode egenskaber ved babybadet. Husk at skylle badekar og eventuelt legetøj af i rent vand.

Skulle du opleve eventuelle hudirritation i forbindelse med babybadet, så bør du straks stoppe brugen af produktet.

Ingredienser

Denne version er som tidligere nævnt med havre og kokos, som begge har en lang række gode egenskaber.

Havren er kendte for eksempelvis at lindre rødme, at lindre kløe og at være fugtgivende. Kokossen er også kendt for at give en masse fugt og være afhjælpende på irriteret hud ved at fjerne bakterier. Kokossen har også en fantastisk duft, som for mange har en beroligende effekt.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KRAES babybad – havre & kokos”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!