Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

LastObject LastSwab Basic

En bæredygtig løsning som erstatter de mange engangsvatpinde! Gør din hverdag en smule mere bæredygtig og skift dine almindelig vatpinde ud, med denne fantastiske genanvendelige vatpind!

Til makeup anbefaler vi at du bruger LastSwab Beauty, som er særligt udviklet til makeup.

53 kr.79 kr.

Beskrivelse

LastObject LastSwab Basic

LastObject LastSwab Basic er en genanvendelig vatpind, som giver dig mulighed for at gøre din hverdag mere bæredygtig! Der produceres millioner af engangs vatpinde hver dag og med LastSwab basic kan du nøjes med én! Du behøver heller ikke og bekymre dig om allergi! LastSwab er nemlig 100% fri for latex.

Bag dette fantastiske produkt er en dansk virksomhed, som ligger i København. De var de første til at udvikle en genanvendelig vatpind og har i dag patent på netop denne vatpind.

Anvendelse

LastSwab kan anvendes fuldstændig som en almindelig vatpind. Du kan dog ikke bruge den sammen med opløsningsmidler, som for eksempel acetone, hvis du vil fjerne neglelak. Du bør heller ikke bruge den til babyer og mindre børn – LastObject vil snart komme med en LastSwab, som er specielt udviklet til babyer.

Hvis du ønsker at bruge LastSwab i forbindelse med makeup, så anbefaler vi at du bruger LastSwab Beauty, som er særligt udviklet til makeup.

Rengøring

LastSwab Basic er utrolig nem at rengøre. Når du skal rengøre din LastSwab kan du enten vaske den med en mild sæbe under vandhanen, eller du kan desinficere den med en håndsprit eller alcogel.

Yderligere information

Farve

Black, Peach

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LastObject LastSwab Basic”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!