Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

LastObject LastSwab Beauty

Gør din makeup-rutine mere bæredygtig med LastSwab Beauty! En genanvendelig vatpind specielt designet til at rette og finpudse makeup.

Med sin unikke spids gør den det muligt at rette helt små detaljer, for eksempel i forbindelse med din øjenmakeup. Leder du efter en bæredygtig løsning til dine almindelige vatpinde til ørene, kan du bruge LastSwab Basic.

Original price was: 76 kr..Current price is: 38 kr..

Beskrivelse

LastObject LastSwab Beauty

LastObject LastSwab Beauty er en genanvendelig vatpind, som er designet specielt til makeup brug. Vatpindens spids er smallere og mere spids end den almindelige LastSwab. Netop dette design gør den perfekt til for eksempel at rette øjenmakeup, hvor den kan komme ind på de helt smalle steder. Der udover er størrelsen perfekt til at have i makeup pungen eller i håndtasken, når du skal ud. Har du i stedet brug for en bæredygtig løsning til dine almindelige vatpinde, så bør du bruge LastSwab Basic.

Anvendelse

LastSwab Beauty er utrolig nem at anvende. Du kan bruge den fuldstændig, som du ville bruge en almindelig vatpind. Det eneste som du bør være opmærksom på, er at du IKKE bør bruge den sammen med opløsende midler, som for eksempel neglelak fjerner.

Rengøring

Når du skal rengøre din LastSwab kan dette gøres med vand og en mild sæbe. Har du brugt den sammen med vandfast makeup, kan du rengøre den med en lille smule makeupfjerner. Den genanvendelig vatpind er testet til at kunne benyttes 1000 gange.

Yderligere information

Farve

Black, White, Red

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LastObject LastSwab Beauty”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!