Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Lunette Menstruationskop, lilla

For en bæredygtig, mere simpel og renere menstruation helt uden affald! Prøv den TEST-VINDENDE menstruationskop fra Lunette.

Den fås i to forskellige størrelser, så du nemt kan finde den variant, som passer bedst til dig og din menstruation.

Er menstruationskoppen noget helt nyt for dig, så kan du med fordel læse vores lille artikel, om fordele og brugen af menstruationskoppen.

Original price was: 239 kr..Current price is: 167 kr..

Beskrivelse

Lunette Menstruationskop, lilla

Lunette Menstruationskop består af medisinsk silikone og er helt uden uønskede kemikalier. Menstruationskoppen er godkendt af FDA også er den test-vinder i Forbrugerrådet TÆNKs test af menstruationskopper, hvor Linette Menstruationskop scorede A-kolpen.

Denne variant er den flotteste lilla farve! Selvom det er en menstruationskop kan den jo godt være flot at se på. Er du slet ikke til farver, så har vi også en variant i en helt neutral og klar farve. Udover farven, så kan du vælge i mellem to forskellige størrelser. Du kan finde hjælp til at finde den rette størrelse i næste afsnit. Det handler nemlig ikke kun om størrelsen med også om, hvor kraftig din menstruation er.

Størrelse

Lunette Menstruationskop fås som tidligere nævnt i to størrelser. Du vælger den rigtige størrelse ud fra hvordan din blødning er.

Model 1

Model 1 er til dig der oplever let til normal blødning, men også let pletblødning. Model 1 måler 4,7 cm x 4,1 cm og kan klare 20 ml. Denne størrelse er en anelse mindre end model 2, og den er også fremstillet i en lidt blødere silikone.

Model 2

Model 2 er til dig der oplever normal til kraftig blødning. Den måler 5,2 cm x 4,6 og kan klare 26 ml. Selvom denne model er en smule hårdere i silikonen, så er den stadig utrolig komfortabel.

Anvendelse

Lunette Menstruationskop er super nem at bruge. Er det første gang du prøver en menstruationskop, kan det være at du skal øve dig lidt, i forhold til at få den til at sidde korrekt. Ellers kan den simple anvendelse klares på 5 simple trin:

  1. Vask dine hænder grundigt, så de er helt rene.
  2. Tag din menstruationskop og fold den helt sammen.
  3. Sæt din menstruationskop op, så den sidder godt og det føles behageligt. (koppen kan sidde i op til 12 timer af gangen)
  4. Når det er tid til at tømme koppen, tages den ud ved at bryde det vakuum, som dannes når den sættes op. Dette gøres ved langsomt at trække i koppens spids.
  5. Er du midt i din menstruationsperiode er det nok blot at skylle den under lunkent vand. Hvis der ikke er rent vand i nærheden, så anbefaler vi at du bruger Linette Cupwipes, som er helt ideelle at have med, når du skal ud af døren. Når du afslutter din menstruationsperiode anbefaler vi at du koger menstruationskoppen.

Inden koppen tages i brug første gang, vaskes den med vand og sæbe og derefter skal den koges i en stor gryde med rigeligt vand i 20 min.

Der ligger en lille fin vejledning ved koppen, som guider dig godt på vej.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Størrelse

Model 1., Model 2.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lunette Menstruationskop, lilla”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!