Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Varmepude med hvedekerner – Karry

Denne fantastiske varmepude med hvedekerner er et uundværligt redskab når det kommer til smertelindring. Den er nem og hurtig at bruge og er fremstillet i det blødeste økologiske bomuld, som føles fantastisk på huden.

Udover smertelindring kan den benyttes til varme dynen eller barnevognen op – ja, det er faktisk kun din fantasi der sætter grænser.

199 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Varmepude med hvedekerner – Karry

Varmepude med hvedekerner – Karry er en skøn varmepude med økologiske hvedekerner, som har mange anvendelsesmuligheder til hele familien! Den fås i 4 smukke farver/prints og er fremstillet i det lækreste bomuldsstof, som føles utrolig blødt på huden. Varmepuden er designet, med 8 rum med hvedekerner. Det betyder at hvedekerner fordeler sig godt i hele varmepuden og ikke klumper sig sammen i den ene ende. Varmepudens størrelse er designet til at dække hele lænden, til smertelindring af bækkensmerter.

Hvorfor hvedekerner?

Hvedekernerne er utrolig gode til at fordele varmen. Hvedekernerne har også en god vægt, som giver varmepuden lidt tyngde. Når varmepuden ligges på de berørte område på kroppen, vil denne tyngde gøre at puden omslutter området og tilføre et behageligt lille pres – som et dejligt varmt knus.

Anvendelse

Når du skal varme puden op kan dette gøres i almindelig ovn eller mikroovn. Den kan også benyttes som ispose og her lægges den blot i fryseren.

Varmepuden kan anvendes på mange måder. Den kan bruges til smertelindring forskellige steder på kroppen. Jeg har selv en dreng der døjer med vokseværk og der er den virkelig god, som ispose når han skal falde i søvn om aftenen.

Graviditet

Varmepuden er næsten uundværlig under graviditet, fødsel og barsel. Under graviditeten er den god til at fordele varmen over lænden eller ved kønsbenet, hvis du døjer med bækkensmerter. Ved uro i benene, lægkramper eller væske i kroppen er en is-kold varmepude god til at placere på det berørte område.

Fødsel

Under fødslen er varmepuden undværlig til at smertelindre under veerne, især i den første del af fødslen hvor man stadig er hjemme. Mange har glæde af at have to varmepuder samtidig, da man ofte har glæde af at placere den ene over lænden og den anden over kønsbenet. Varmen smertelindre og tager toppen af vesmerten, hvilket gør det lettere håndtere veerne når de kommer.

Barsel

Mange oplever brystspænding og mælkeknuder i brysterne under ammeperioden. Her er varmepuden god til at ligge på brystet, da varmen kan være med til at løsne op for spændingerne, så det bliver lettere at få tømt brystet og få masseret mælkeknuderne væk. Derudover kan varmepuden anvendes til at varme dyne og madras op inden baby skal i barnevognen på en kold vinterdag.

Vedligeholdelse

Varmepuden kræver ingen særlig vedligeholdelse, men vi anbefaler dog at du opbevarer den køligt, da dette vil forlænge dens levetid.

Tip! For at optimere holdbarheden på din varmepude, kan du opbevare den i fryseren. På den måde er den også altid klar som ispose i tilfælde af et uheld, buler eller lignende i hjemmet. Selvom varmepuden opbevares i fryseren, er den stadig let at omdanne til en varmepude, da det ikke tager mange minutter i mikroovnen.

Materiale og vaskeanvisning

Varmepuden består af økologiske hvedekerner. Der medfølger et fint lille betræk til puden, som du med lethed kan tage af og vaske, selve puden tåler ikke vask.

Stoffet er OEKO-TEX® bomuld og betrækket kan vaske på 40 grader.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse 40 × 20 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Varmepude med hvedekerner – Karry”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!