Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Blümchen Onesize Cover Velcro

Det skønne blecover passer til babyer fra 3-4 kg og op efter. Det variere naturligvis alt efter din babys højde og drøjde. Blecoveret bruges sammen med AI2 indlægget og en eventuel booster, hvis behovet opstår.

Husk også at du kan købe en samlet pakkeløsning her.

Original price was: 99 kr..Current price is: 69 kr..

Beskrivelse

Blümchen Onesize Cover Velcro

Blümchen Onesize Cover Velcro er et skønt blecover som passer til babyer fra 3-4 kg og op efter. Det er naturligvis forskelligt, hvor lang tid din baby kan passe bleen, da ingen babyer er ens. Coveret åbnes og lukkes med velcro og justeres i størrelsen ved hjælp af trykknapper foran. Coveret fås i to skønne farver: lilla og blå.

Har din baby meget små lår, så anbefaler vi at du bruger coveret med lækagebarriere! Derved undgår du at tis trænger ud ved lårene. Coveret med lækagebarriere kan også bruges til babyer med større lår, men der skal man være opmærksom på at din baby vil vokse hurtigere ud af bleen end én med tynde lår.

Anvendelse

Coveret bruges sammen med AI2 indlæg eller prefold. Man bruger cirka 2-3 indlæg pr. cover. Når du skifter bleen, kan du nøjes med at skifte indlægget og derved genbruge coveret. Er coveret blevet vådt eller ramt af afføring skal du også skifte coveret. Når du bruger moderne stofbleer, er en wetbag et MUST! Du bør benytte en stor wetbag til puslepladsen og en lille wetbag, når du skal på tur.

Er du i tvivl om hvad de forskellige ble-systemer betyder? Så læs vores blogindlæg om emnet her.

Vaskeanvisning

Vask coveret på 40 grader, undgå skyllemiddel og lad det lufttørre. Er det ikke en mulighed at lufttørre coveret, så bør det kun tørres i tørretumbleren på lav varme.

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

Lilla, Blå

Passer til

Babyer fra 3-4 kg og op efter

Materialer

100% polyester med PUL overflade

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blümchen Onesize Cover Velcro”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!