Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Blümchen Onesize Cover

Et super lækkert blecover til Blümchens AI2 ble-system.

Vælg imellem to forskellige farver eller se varianten med de skønne prints.

Coveret passer til babyer fra ca. 3-4 kg og opefter. Dette er et cirka mål, da ingen babyer er ens. Til nyfødte anbefaler vi newborn coveret.

Original price was: 99 kr..Current price is: 69 kr..

Beskrivelse

Blümchen Onesize Cover

Blümchen Onesize Cover er den yderste vandtætte del af Blümchens AI2 ble-system. Coveret passer til babyer fra ca. 3-4 kg og opefter. Ingen babyer er ens, så derfor kan størrelsen variere i forhold til din babys højde og drøjde. Coveret er med trykknapper både til lukning og justering af størrelsen. Coveret fås i to forskellige farver og findes også i en variant med søde prints, som du kan finde her.

Coveret er lavet med en ekstra lækagebarriere, som gør ble-coveret mere tæt og omsluttende, uden at stramme om din babys lår.

Anvendelse

Blümchen Onesize Cover benyttes som tidligere nævnt, som den yderste skal i Blümchens AI2 ble-system. Coveret skal anvendes med et indlæg fra Blümchen, som sættes i coveret. Derudover kan du lægge et stykke blepapir i til sidst, i tilfælde af afføring.

Mellem bleskift kan du blot smide det våde indlæg til vask og tørre coveret af med en fugtig klud. Derefter er coveret igen klar til brug. Coveret skal naturligvis vaskes en gang i mellem – se vores vaskeanvisning herunder.

Vaskeanvisning

Vi anbefaler du vasker coveret inden du tager det i brug. Herefter bør du vaske det, når det trænger (gerne et par gange om ugen). Det er svært at sige hvor ofte du bør vaske det. Der er mange faktorer som spiller ind. En god tommelfingerregel er at du bør vaske det, hvis det er blevet gennemblødt af tis i kanten ved maven. Eller hvis coveret er ramt af afføring.

Coveret bør vaske på 40 grader og bør KUN tørretumbles ved meget lav temperatur. En tur i tørretumbleren ved for høj temperatur, vil ødelægge den vandtætte belægning.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Farve

Hvid, Turkis

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blümchen Onesize Cover”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!