Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Blümchen Newborn Cover

Et fantastisk ble-cover fra Blümchen! Det passer perfekt til din nyfødte baby!

Coveret giver dig mulighed for at justere størrelsen og det passer til babyer fra cirka 3-6 kilo.

Denne variant fås i to fine farver og hvis du er mere til søde print, så kan du finde Fantasy-varianten her.

Original price was: 89 kr..Current price is: 62 kr..

Beskrivelse

Blümchen Newborn Cover

Blümchen Newborn Cover er et super fint ble-cover, som du kan bruge til din nyfødte baby. Coveret passer cirka fra 3-6 kilo. Dette kan naturligvis variere alt efter din babys højde og drøjde. Vejer din baby over 6 kilo? Så kan vi varmt anbefale Onesize coveret fra Blümchen. Ble-coveret kan justeres i størrelsen ved hjælp af trykknapper foran. Coveret åbnes og lukkes med velcro foran.

Har din baby meget smalle lår, så anbefaler vi coveret med ekstra lækagebarriere ved lårene, som gør at coveret omslutter din babys lår med en blød elastik. Coveret omslutter på den måde din babys lår, uden at komme til at stramme for meget.

Anvendelse

Det skønne cover er en del af Blümchens AI2 (all in two) ble-system til nyfødte. Det betyder at du bruger coveret sammen med indlæg eller prefolds. Vi anbefaler at man bruges en prefold, som denne fra WeeCare. Hvis du har behov for at øge bleens absorberingsevne yderligere, kan vi varmt anbefale dig, at kombinere prefolds med den lille booster fra Blümchen. Du folder blot boosteren ind i prefolden.

Når du skifter bleen kan du blot nøjes med at skifte prefolden ud med et rent og tørt et. Coveret kan genbruges et par gange, før det smides til vask.

Er du i tvivl om hvordan det fungerer med moderne stofbleer og hvad de forskellige ble-systemer betyder? Så læs vores blogindlæg om emnet her.

Vaskeanvisning

Du bør vaske coveret på 40 grader uden skyllemiddel. Coveret skal helst lufttørre, men er det ikke muligt så kan det tørres i tørretumbleren ved lav varme.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Farve

Blå, Lilla

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blümchen Newborn Cover”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!