Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Da Knud kom ud

En børnebog om graviditet og fødsel.

Knuds fødsel foregår ved en hjemmefødsel, men bogen kan også sagtens bruges til formidling af fødsler, som skal foregår på et sygehus.

Skrevet af Jesper Manniche & Susanne Warming.

Vægt: 234 g
Dybde: 8 mm

Bredde: 170 mm
Højde: 240 mm

Sideantal: 36

Originalsprog: Dansk

Forlag: Trykværket

 

199 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Da Knud kom ud

Da Knud kom ud er en børnebog om graviditet og fødsel. Beskrevet og illustreret så børn kan forstå det. En hyggelig lille histore til den kommende storebror eller storesøster, samt hele familien. Den fungerer rigtig godt som forberedelse til den kommende fødsel, uanset om det er en hjemmefødsel eller på sygehuset.

Bogen er skrevet med ønsket om at skabe en naturlig tilgang til fødslen. Barnet guides igennem graviditeten og fødslen med fokus på de gode og meningsfulde processer, som sker undervejs i kroppen.

Udover at være en sød historie til kommende storesøskende, så giver bogen både børn og voksne indsigt i fødslens fantastiske verden. Børn kan derfor blive klogere på krop, fødsel, sind og kærlighed. Samtidig kan den kommende moder hjælpes til at se fødslen, som en naturlig og positiv proces og fødselsoplevelse.

Om forfatterne

Bogen er skrevet af Jesper Manniche & Susanne Warming. Susanne er uddannet jordemoder og har mange års erfaringer med især hjemmefødsler, som hun stadig varetager i Hjemmefødselsordning Sjælland. Jesper Manniche er forfatter, lærer og far til Knud, som er født ved en hjemmefødsel.

Her kan du læse mere om Jespers motivation for at skrive denne bog: “Vi prøvede, så godt vi kunne, at forberede vores datter på begivenheden, men fandt at vi manglede et redskab til dette; og her voksede ideen om en børnebog om hjemmefødsel.” 

Her kan du læse om Susannes motivation for at skrive bogen, samt hvordan bogen opstod: “Jeg har også haft fornøjelsen at deltage i Knuds fødsel, og det er bl.a. de samtaler forældrene og jeg har haft gennem forløbet, der er udgangspunktet for denne bog. Som jordemoder har jeg savnet en glad børnebog på dansk, der kunne hjælpe børn til at forstå fødslen og være udgangspunkt for en snak mellem forældre og børn om graviditet, fødsel, babyer og det at blive storesøster eller storebror. Jeg er glad for at være med til at bidrage til dette med bogen her. Og jeg håber bogen ikke kun giver børnene – men også forældrene – en større forståelse for fødslens fantastiske proces.”

Målgruppe

“Da Knud kom ud” henvender sig til børn i alle aldre, da de vil få noget ud af det på hver deres niveau. Knud bliver født ved en hjemmefødsel, men det betyder ikke at bogen ikke er aktuel ved fødsler der foregår på sygehuset, da fødselsprocessen er den samme.

Læs også børnebogen om Da Finn kom ind i maven af samme forfattere.

Yderligere information

Vægt 0,234 kg
Størrelse 24 × 17 × 0,8 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Da Knud kom ud”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!