Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

KRAES glade kinder

Få den bedste beskyttelse til dit barns sensitive hud! Og så ved hjælp af 100% naturlige ingredienser. Glade kinder lindrer alt fra solskoldning, tør hud og insektbid. Du kan endda også benytte den til sarte brystvorter, helt uden at være nervøs for uønsket kemi.

Plejesticken er perfekt til at have i håndtasken eller i pusletasken, så du nemt kan have den med på farten.

30 ml

115 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

KRAES Glade Kinder

KRAES Glade Kinder er en plejestick med 100% naturlige ingredienser. Den skønne plejestick er perfekt til at lindre tørhed i ansigtet, tørre læber, insektbid eller solskoldning. Dens evne til at fugte, lindre og beskytte barnets sensitive hud stammer fra de mange vitaminer, fedtsyre og antioxidanter.  Se hele listen over ingredienser længere nede. Da den kun består af naturlige ingredienser, kan du også benytte den til lindring af brystvorter i ammeperioden, uden at frygte for om din baby bliver påvirket af uønsket kemi.

Plejesticken indeholder blandt andet havreolie og mangosmør. Disse to ingredienser har en dokumenteret lindrende eller helende effekt på en lang række hudirritationer, som for eksempel bleudslæt, skoldkopper, nældefeber og tør og kløende hud.

Før brug anbefaler vi, at du tester plejesticken på et lille område på huden, for at se om der skulle komme nogen form for allergisk reaktion – gerne på hånden eller foden.

Plejesticken er lille og praktisk, så den er let at have med på farten, hvor den kan ligge i din håndtaske eller i pusletasken. Glade Kinder har også en lillebror, som hedder Glade Læber, som er endnu lettere at have med i lommen eller lignende. Tjek også KRAES andre plejeprodukter til babyer her.

Du kan anvende plejesticken på daglig basis.

Tænk ikke på uønsket kemi

KRAES Glade Kinder er vurderet til ’A – kolbe’ af Forbrugerrådet Tænk Kemi. Du skal derfor ikke bekymre dig om produktet indeholder uønsket kemi. Hele babyserien fra KRAES er ligeledes testet af Forbrugerrådet TÆNK og har fået ‘A-kolbe’. Du kan se de andre produkter fra KRAES her.

Ingredienser

Glade kinder indeholder kun naturlige ingredienser og her er den fulde liste over ingredienser:

  • Coco Nucifera Oil
  • Avena Sativa Kernel Oil
  • Cera Alba
  • Prunus Armeniaca Kernel Oil
  • Mangifera Indica Seed Butter
  • Butyrospermum Parkii Butter
  • Ricinus Communis Seed Oil

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KRAES glade kinder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!