Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Lunette Feelbetter Cup Cleanser, 100ml

Fordi at din menstruationskop fortjener rene og naturlige ingredienser!

Lunette Feelbetter Cup Cleanser er baseret på naturlige ingredienser og er en super koncentreret sæbe, så du kun behøver at bruge en enkelt dråbe, til at vaske din menstruationskop.

 

Original price was: 65 kr..Current price is: 32 kr..

Ikke på lager

Beskrivelse

Lunette Feelbetter Cup Cleanser

Lunette Feelbetter Cup Cleanser er en lækker sæbe, som kun er baseret på rene, naturlige og økologiske ingredienser. Du kan derfor vaske din menstruationskop med god samvittighed, helt uden at tænke på uønsket kemi – sæben indeholder kun ingredienser, som du kender.

Sæben er baseret på lemon og eucalyptus olie, som begge er udvalgt ud fra deres rensende egenskaber. Sæben er helt uden parabener og sulfitter, som findes i nogle sæber. Bemærk dog at sæben indeholder æteriske olier.

Anvendelse

Når du skal rengøre din menstruationskop skal du være opmærksom på, at Cleanseren er en meget koncentreret sæbe. Derfor behøver du blot at bruge en enkelt lille dråbe per vask, da dette er rigeligt til en menstruationskop. Dette gavner både miljøet og din økonomi.

Du kan læse mere om hvordan og hvor ofte du skal rengøre din menstruationskop i produktteksten til menstruationskoppen fra Lunette.

Denne sæbe anbefales til at have derhjemme på badeværelset. Skal du derimod på en længere køretur, med fly eller andet, hvor du ikke har adgang til rent vand, så anbefaler vi at du køber renseservietterne fra Lunette. De er perfekte til håndtasken eller lommen.

Ingredienser:

Aqua, linalool, cocamidopropyl betaine, limonene, ammonium lauryl sulfate, citric acid, potassium sorbate, eucalyptus globulus leaf oil, sodium benzoate, citrus limonum peel oil.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lunette Feelbetter Cup Cleanser, 100ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre købte også...

Du kunne også være interesseret i...

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!