Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Blümchen Newborn Cover Fantasy

Et super sødt blecover som passer perfekt til din nyfødte baby. Det er med ekstra lækagebarriere omkring lårene, som gør coverets pasform helt perfekt. Vælg mellem søde prints eller helfarve. Du kan både bruge indlæg og prefolds til coveret. Vi anbefaler at du bruger denne prefolds fra WeeCare og booster fra Blümchen.

Husk at du også kan købe vores samlede pakkeløsninger her.

Original price was: 89 kr..Current price is: 62 kr..

Beskrivelse

Blümchen Newborn Cover Fantasy

Blümchen Newborn Cover Fantasy er et super lækkert cover, som fungerer som den yderste vandtætte del i Blümchens AI2 ble-system. Coveret fås i forskellige søde prints, samt en ensfarvet variant, som du kan finde her. Coveret er med velcro og kan justeres i størrelsen ved hjælp af trykknapperne foran. Coveret er også med en ekstra lækagebarriere rundt om babyens lår, som gør at du undgår lækager omkring din nyfødtes tynde lår. Lækagebarrieren gør at bleen lukker mere tæt rundt om babyens lår – naturligvis uden at stramme.

Anvendelse

Coveret bruges sammen med indlæg eller prefolds. Vi anbefaler at man bruger en prefold, som denne fra WeeCare. Du skal regne med at bruge 2-3 indlæg eller prefolds til et cover. Det kan naturligvis variere alt efter hvor meget din baby tisser. Er der for eksempel kommet afføring på coveret eller er det blevet vådt, så bør du skifte coveret. Hvis coveret er tørt og fint, så skifter du blot indlæg eller prefold.

Hvis du har behov for at øge bleens absorberingsevne yderligere, kan vi varmt anbefale dig, at kombinere prefolds med den lille booster fra Blümchen. Du folder blot boosteren ind i prefolden. Derved øger du bleens sugeevne, som ofte sættes på prøve om natten eller i forbindelse med den lange middagslur.

Er du i tvivl om hvordan det fungerer med moderne stofbleer og hvad de forskellige ble-systemer betyder? Så læs vores blogindlæg om emnet her.

Vaskeanvisning

Coveret bør vaskes på 40 grader uden skyllemiddel. Har du ikke mulighed for at lufttørre, så bør du KUN tørre ved meget lav temperatur i tørretumbleren.

Yderligere information

Vægt N/A
Print

Unicorn, White Llama

Størrelse

Newborn

Passer til

3-6kg

Materialer

PUL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blümchen Newborn Cover Fantasy”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!