Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

Blümchen Carcoal Booster

Denne booster er perfekt til at booste bleens sugeevne! Behovet for en øget sugeevne kan for eksempel opstå om natten, hvor babyen har den samme ble på i længere tid. Det kan også være at din baby blot begynder at tisse mere og så er det fantastisk at have boosteren ved hånden!

Boosteren passer perfekt til Blümchens Newborn cover, hvor den kan kombineres med en prefold, fx WeeCares lækre prefold.

Original price was: 69 kr..Current price is: 20 kr..

På lager

Beskrivelse

Blümchen Carcoal Booster

Blümchen Carcoal Booster er perfekt til din nyfødte baby.

Boosteren består af 5 lag. De to yderste lag består af Blümchens StayDry overflade. StayDry overfladen består af 100% polyester af bambus trækul. Denne overflade skal sikre at bleen føles tør imod huden. Boosterens 3 inderste lag består af bambuskuldfrotté (100% polyester) og skal ses som boosterens absorberende kerne.

Anvendelse

Boosteren bruges til at øge sugeevnen i bleen. Du placerer blot boosteren under det normale indlæg eller folder den ind i den prefold, som du bruger i bleen. Der er tidspunkter, hvor boosteren er helt ideel at bruge. For eksempel om natten, hvor din baby har bleen på i længere tid, eller hvis din baby tager sig en lang middagslur. Det kan også være at din baby blot begynder at tisse mere og så er det altså fantastisk at have en booster ved hånden! På den måde er du også altid klar til at øge sugeevnen, så snart behøvet opstår.

Vaskeanvisning

Du bør vaske boosteren inden du tager den i brug og du bør vaske den sammen med lignende farver de første par gange, så eventuel overskydende farve vaskes ud. Sugeevnen forbedres efter et par vaske, så hvis du til en start ikke synes at sugeevnen er helt god, så kan det være fordi den skal have en vask mere.

Boosteren kan vaskes på 40 grader og tørretumbles på lav temperatur.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Størrelse 26 × 11,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blümchen Carcoal Booster”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!