Close

1-3 dages levering | Fri fragt ved køb over 499,- | 14 dages returret

WeeCare Easy Cover 3.0 – Leaves Mint

WeeCare Easy Cover 3.0 er den yderste vandtætte skal i WeeCare Easy-bleen. Dette cover skal derfor parres med et onesize indlæg eller en prefold for at være klar som en hel ble.

Obs! Vær opmærksom på at onesize indlæg og prefolds købes sepereat.

Easy Coveret fås i de fineste print og farver som alle har et smuk skandinavisk udtryk. Køber du vores blepakker har du mulighed for selv at blande pakken med de farver og prints, som passer bedst til din lille pige eller dreng.

0.3

169 kr.

Beskrivelse

WeeCare Easy Cover 3.0 – Leaves Mint

WeeCare Easy Cover 3.0 – Leaves Mint den smukkeste og mest lækre moderne stofble! Din baby bliver slet ikke til at stå for med denne fine ble på.

WeeCare Easy Cover 3.0 – Leaves Blue er en del af WeeCares Easy-ble system. I al sin enkelhed består systemet af to dele. Et WeeCare Easy Cover, som sørger for at alt bliver inde i bleen og et absorberende indlæg, som for eksempel en prefold eller et onesize indlæg (købes seperat). Hvis du oplever at din baby tisser meget eller måske har brug for ekstra absorbering om natten, så kan du supplere indlæg eller prefold med en Booster.

AI2 eller AIO?

WeeCare Easy-ble systemet er meget fleksibelt og kan både benyttes som et AI2 (All in Two) system og som et AIO (All in One) system.

  1. Ved AI2 systemet genbruges ble-coveret så længe det ikke er blevet beskidt eller vådt.
  2. AIO system minder nok i hørere grad om en almindelig ble, da cover og indlæg forbliver samlet, så både indlæg og cover skiftes ved hver bleskift. De forbliver også samlet under vask og tørring.

Hvis du har svært ved at gennemskue de forskellige systemer, kan du få overblikket her.

Klar til brug

For at bleen er klar til brug, skal du købe de andre dele med. Udover WeeCare Easy Cover 3.0, kan du få brug for:

  1. Onesize indlæg, som kan klikkes på coveret og er det absorberende element i bleen.
  2. Prefold kan erstatte Onesize indlægget eller bruges som ekstra supplement, fx til om natten eller hvis din baby tisser meget.
  3. Booster kan bruges sammen med både Onesize indlæg eller prefold, ved behov for et ekstra absorberende lag.
  4. Blepapir kan placeres som det øverste lag, tættest på huden, og kan fange afførringen, så det er lettere at håndtere. Blepapiret med afføring på, skal nemlig bare smides i skraldespanden.

Pakker

Det kan for nogen føles overvældende, hvis det er første gang at man kaster sig ud i moderne stofbleer. Derfor kan du også finde pakkerløsninger, hvor vi har sammensat pakkerne, så du kan få den bedste start med alt hvad du skal bruge.

Størrelsesguide

Børn er vidt forskellige og derfor er kiloanvisningerne naturligvis også kun vejledende.

Medium passer ofte til børn fra 5-8 kilo og large passer ofte til børn over 8 kilo og indtil barnet ikke længere bruger ble.

Er du på udkig efter moderne stofbleer til nyfødte, så har vi naturligvis også det – se vores skønne udvalg her.

Nye forbedringer og detaljer

WeeCare har lavet nye væsentlige forbedringer fra deres WeeCare Easy cover 2.0 til deres nyeste WeeCare Easy cover 3.0. Først og fremmest har de fået lavet deres eget design på det fineste og lækreste bomuld, som er økologisk certificeret. Derudover er elastikken ved benene blevet lidt længere, hvorfor bleen også er blevet en lille smule større. Laget der gør coveret vandtæt har tidligere været af PUL (Polyurethan laminat), men det har de fået ændre til TPU (Thermoplastisk Polyurethan), som produceres under mere miljøvenlige forhold. Polyestersiden i TPU-stoffet vender indad i ble-coveret, så det ikke kommer i direkte kontakt med barnets hud.

Materiale

WeeCare Easy Coveret består af 3 lag:

  1. 100% polyesterfleece, som sidder på indersiden af coveret, tættest på huden, som en stribe bagtil. Her sikre den at babys hud ikke bliver generet af elastikkanten, da fleecen er dejlig blød og derfor ikke laver mærker på huden.
  2. 75% polyester og 25% polyurethane, som udgør den vandsætte inderside
  3. Coverets yderste lag består af 100 % økologisk certificeret bomuld

Vaskeanvisning

Dette cover kan vaskes på 60 grader uden skyllemiddel og med lignende farver. Det kan ikke undgås at coveret bleges lidt i farven efter mange vaske. Vær opmærksom på at coveret vil krybe en smule i vask.

Det anbefales at bleerne lufttørres og ikke tørretumbles, da dette vil forkorte bleernes levetid samt påvirke miljøet.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

,

Passer til

Medium: 5-8 kg
Large: 8+ kg

Bletype

AI2

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WeeCare Easy Cover 3.0 – Leaves Mint”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få bæredygtige nyheder i din indbakke!